unga förare försäkring – hur man hittar låga priser

Teenage förare utgör en hög risk för företag Bilförsäkringar av uppenbara skäl. Även om priserna är vanligen högre för yngre förare, här är några steg du kan vidta för att säkerställa att du får de lägsta priserna.

Ett. Få en offert för att se hur mycket det skulle kosta att läggas på dina föräldrar politik.

Beroende på vilken typ av politik och företaget din familj är med, får läggas till den familjepolitik skulle kunna vara ett bra sätt att hitta de lägsta priserna. Om din familj politik består av avancerade fordon som du inte kommer att köra, kontrollera om försäkringsbolaget kommer att ge dig till ett mindre värde fordon som du kör. Många försäkringsbolag kommer automatiskt tilldela högst risk föraren till den dyraste bilen för att se till att de samlar ordentlig premie. I många fall är den dyraste bilen oftast inte drivs av tonåringen så se till att se om dina föräldrar försäkringsbolaget kommer att tilldela dig till den bil du kör, eftersom detta kommer att minska priser.

2. Få auto insurance från lokala myndigheter och mäklare.

Agenturer och mäklare arbetar oftast med flera försäkringsbolag som specialiserat sig på icke standard industrin. Den icke standard industrin är i grunden försäkring jargong för hög risk som är där tonårig förare försäkringen faller under. Agenturer kan citera flera icke standard försäkringsbolag på en gång och erbjuda den lägsta av samtliga försäkringsbolag de har tillstånd att producera räkning. En Försäkringskassan kan också undersöka hur tillgängliga att sänka dina priser med rabatter och alternativ,

Tre. shoppa runt.

Att hitta de lägsta priserna för tonåriga förare ibland betyder bara jämföra priser från flera företag tills du hittar den lägsta. Med webben, har shopping för bilförsäkring aldrig varit enklare. Många försäkringsbolag erbjuder nu omedelbar Bilförsäkringar citat på nätet som ger dig möjlighet att jämföra fler priser på kortare tid. Vissa byråer erbjuder även online unga citat förarens försäkringsbolag nu och några av dem kommer även visa priser mellan flera företag med en snabb enkel blankett. Kraften i tävlingen är ett bra sätt att hitta de lägsta priserna, utnyttja.

4. Bli mindre av en risk.

Överväg att köra ett fordon som endast kommer att kräva ansvarsförsäkring. Ju mindre täckning du köper, desto mindre av en risk du är ett försäkringsbolag resulterar i lägre priser. Vänta tills du har 3 års erfarenhet som förare eller handla citat igen när du slår 19. Vid 19 års ålder, kan många byråer ge dig din fulla 3 års erfarenhet som förare som gör dig berättigad till ett 20% bra förare rabatt. Erbjuder bra förare rabatt krävs per prop 103 och varje försäkringsbolag har att tillämpa rabatt om du har rätt.