pengar att spara Bilförsäkringar tips

Alla gillar att spara pengar och din bilförsäkring är ett bra ställe att hitta besparingar. Du är mest sannolikt krävs enligt statens lag att bära Bilförsäkringar på någon bil du äger och Bilförsäkringar kostnaderna kan variera widely.Here är åtta tips som hjälper dig börja spara pengar med din bilförsäkring.

Ett. Jämför auto insurance – detta råd kan låta enkelt, men det är det bästa sättet att hitta den bästa möjliga pris Bilförsäkringar. Få minst auto insurance att jämföra och göra vissa du jämför liknande politik.

2. Ett sätt att köpa billigare bilförsäkring är att be om en hög självrisk. Du kommer att bli en mycket större ut-of-pocket kostnader i händelse din bil försäkring används för att täcka en fordran, men din premie kommer att bli betydligt lägre. Om du tar din självrisk upp till $ 1000, kan du förvänta dig besparingar på 40 procent, eller mer.

Tre. Om din bil är äldre överväga att minska täckningen för din bilförsäkring. Två typer av täckning att tänka på är kollision och omfattande Bilförsäkringar. En bra tumregel är att släppa onödiga täckning för varje bil värd mindre än 10 gånger kostnaden för täckning. I händelse du gör anspråk på en äldre bil, kan det belopp du får vara mindre än din auto försäkringspremier.

4. Din bil har en stor inverkan på kostnaden för din bilförsäkring. Till exempel är en sportbil kommer att bli mycket dyrare att försäkra än en familj sedan. När du köper en bil, ta kostnaderna trafikförsäkringsföreningen beaktas. Säkerhetsfunktioner som krockkuddar, billarm och låsningsfria bromsar kan alla bidra till att minska kostnaderna för bilförsäkring. Andra faktorer som påverkar din auto försäkringspremier inkluderar klistermärke priset på bilen, dess säkerhet betyg, hur mycket det kostar att reparera och hur sannolikt bilen att bli stulna.

Fem. Detta tips visar verkligen hur shoppa runt och jämföra auto försäkring kan löna sig – om du inte kör så mycket kanske du vill hitta ett företag bilförsäkring som erbjuder en låg körsträcka rabatt.

6. Ett annat sätt att få en lägre premie Bilförsäkringar är att köpa din Bilförsäkringar från samma företag där du utför andra typer av försäkringar, t.ex. hemförsäkring.

7. Spara pengar genom att vara en god medborgare. Verkligen. Att hålla en god kreditvärdighet och en bra drivande post kan minska dina kostnader Bilförsäkringar.

8. Ta reda på om du har möjlighet att köpa Bilförsäkringar med en grupp plan på ditt arbete eller genom en grupp som en branschorganisation. Koncernens planer kan erbjuda mycket stora rabatter på de flesta typer av försäkringar, inklusive auto försäkring.