vissa Medicare komplettera informationen

Att vara mottagare av Medicare planer kan du vara medveten om det faktum att den ursprungliga Medicare planer täcker inte den totala räkningen debiteras för din medicinska behandling. Nu är det ibland kan bli en besvärlig fråga för vissa människor att stå för denna extra kostnad. Av den anledningen Medicare Tillägg planer, med andra ord kallas Medigap politik är där för att hjälpa dig att få befrias från detta extra börda av medicinska kostnaden. Faktum är att i den ursprungliga Medicare politik där alltid vara flera luckor där det inte lönar sig för alla hälso-och sjukvården som du kan behöva. Därför, om du är en av mottagarna av den ursprungliga Medicare planet, kan du vara i behov av att köpa Medicare Tillägg försäkring. Med andra ord är det också känt som Medigap försäkring på grund av den anledningen att det överbryggar gapet mellan politik täckning av de ursprungliga Medicare planer och den totala medicinska räkningen måste du betala. Detta är den typ av hälso-försäkring som hjälper dig att betala för en del av kostnaderna i den ursprungliga Medicare-programmet och även för den del som den inte täcker.

Den Medigap erbjudanden eller Medicare Tillägg Försäkring ursprungligen har standardiserats av Centers för Medicare och Medicaid Services (CMS) i 1992. Även det faktum att Medigap politik var också före det, men de äldre som har de planer före 1992 är fortfarande under icke-standardiserade planer. Men dessa planer är inte längre berättigade till de nya planerna. Det bör nämnas i detta sammanhang att Medigap eller Medicare planer komplettera säljs av privata försäkringsbolag och det finns inga statliga sponsring bakom dem. Och av den anledningen att försäkringar kan variera från stat till stat. Enligt standardiseringsreglerna, kan företagen bara erbjuda 12 Medicare planer komplettera försäkringar. Och dessa planer är namngivna från A till L och varje plan tillhandahåller olika uppsättningar fördelar. Under 2006 har det tydligt att Medigap planer H, I och J, kan inte säljas till personer med recept för läkemedel fördelar, även om det finns en släpphänt denna regel för personer som redan har dessa planer och de kan behålla dem och utnyttja sina fördelar.

Men det är alltid klokt samtidigt köpa någon Medicare planen komplettera försäkringen att gå igenom de politiska uttalandena mycket noga innan man beslutar att göra valet av rätt Medicare Tillägg lämplig för dig. I detta sammanhang är det värt att nämna för den oro som försäkringstagarna kan sägas att alla planer med samma bokstav locket, oavsett vilket försäkringsbolag säljer den måste täcka samma förmåner. Som exempel kan sägas att all Plan C politik har samma nytta täckning oavsett försäkringsbolaget säljer den. Det bör dock hållas i minnet att mängden premie kan variera med företag du väljer med de andra.