individuell sjukförsäkring i Texas saknas

Texas är en av de unhealthiest stater i landet, nationellt det är rankad som den 12: e unhealthiest staten. Enkäterna delades ut till miljontals människor över hela USA, och de ombads att fylla i dem ärligt och returnera dem. Baserat på de 21 faktorer som människor rangordnades på sådant som motion, rökning, sexuellt överförbara sjukdomar, immunisering, säkerhetsbälten, tonårs födelsetal och många andra faktorer. Undersökningen hade en blandning av positiva och negativa faktorer för att hålla den ranking rättvist. En av de största anledningarna till att antalet var så lågt för Texas var på grund av bristen på sjukförsäkring och mer specifikt individuell sjukförsäkring i Texas.

De har det högsta antalet oförsäkrade personer i landet, vilket är en av de bidragande faktorerna till varför Texas rankades så lågt. Om människor har individuell sjukförsäkring i Texas de skulle vara mindre benägna att hoppa över viktiga doktorutnämningar varje år för att se till att folk är friska. Den värsta delen om bristen av försäkring är att många av barnen i Texas är oförsäkrade enligt folkräkningen 2006. Det har också funnits en nyligen hoppa av antalet av sexuellt överförbara sjukdomar under de senaste åren. Detta direkt kan hänföras till människor inte få checkas ut av sina läkare, går detta speciellt för AIDS diagnoser för om folk inte vet att de inte har aids de inte kan förhindra spridningen av det, vilket är endast genom avhållsamhet eller använda kondom.

Ett av de sätt som människor kan göra detta tillstånd friskare är genom att köpa enskilda sjukförsäkring i Texas. Individuell sjukförsäkring kan inte bara göras prisvärd men det kan också bidra till att göra Texas ett runt mer hälsosamt tillstånd. Genom att köpa enskilda sjukförsäkring i Texas, kommer individer att kunna få årliga läkarbesök för att se till att de är friska liksom försäkra många barn som annars inte skulle vara försäkrade.

Dessutom, vad många inte vet är att det finns statliga sponsrade sjukförsäkring företag som kan försäkra barn som annars inte skulle kunna omfattas av sina föräldrar, eftersom Texas har en av de högsta nivåerna i Texas regeringen gör vad de kan i För att göra detta tillstånd mer hälsosamt för inte bara vuxna utan även barn. Om de inte kliver inte upp och börja att försäkra barn som de kan hamna ansvarig för sjukdomar hos barn på grund av brist på immunisering mot infektionssjukdomar. Detta är det sista som vårt land behöver just nu och det är en uppgift för medlemmarna i Lone Star State att intensifiera och köpa försäkring.