icke medicinsk examen livförsäkring

Dessa dagar kan du köpa på nätet liv insurane utan en examen. Ingen medicinsk examen Term Life Insurance kan normalt köpas online genom att fylla i en enkel ansökan. De sökande måste lämna försäkringsbolaget med en mängd svar som sedan tillämpas för att hjälpa beräkna priset på någon tentamen livförsäkring. Du normalt alltid måste ge din längd, vikt, är du en rökare etc.

Ingen medicinsk examen Term Life Insurance är ett alternativ för de människor som vill skydda sina nära och kära men inte vill besväret att en läkare visit.In denna snabba föränderliga och hektiska värld, de flesta helt enkelt inte har tid att ta en ledig dag för en läkarundersökning för att köpa några livförsäkring. Ingen vill använda en semester dag och som vill använda upp en ledig dag att gå till läkarmottagningen och försäkringsbolag?

Till skillnad från de flesta livförsäkringar, kan du ha din livförsäkring i minuter. Ju yngre du är, desto mer affordble de ingen examen livförsäkringar priser kommer att vara eftersom du utgör en mindre risk för försäkringsbolaget. Mängden täckning kommer också att påverka premierna. När du väljer en någon tentamen livförsäkring vid en viss ålder och en viss täckning belopp, är detta den månatliga kostnaden du betalar för termen oavsett hur lång tid det kan vara.

Vissa stater har lagar om vilka typer av medicinska tillstånd man kan äga för att få livförsäkring utan läkarundersökning och förordningar om detta också varierar mellan försäkringsbolagen. För det mesta, folk som köper sådana livförsäkringar som inte insisterar på en medial examen vill bara tillräckligt skydd för sina begravningskostnader eller att lämna sina förmånstagare en liten sak. Dock fungerar 10minutetermlife med transportörer livförsäkringar som erbjuder upp till $ 500.000 av någon medicinsk examen livförsäkring på nätet.

En nackdel med någon tentamen livförsäkring, är att det kostar lite mer. du måste jonglera din egen vill ha avskildhet och bekvämlighet med potential för att köpa den lägsta försäkringskostnader liv. I allmänhet, ju mer elementära är att skaffa livförsäkring, desto mer kommer det att kosta per varje tusen dollar av täckning. Detta är inte att säga att en 74 år gammal man inte bör gå för förenklade utfärda riktlinjer eftersom de kommer rimligen inte mäta upp till fullo garanterad livförsäkring ändå. Dock bör en frisk 40-årig kvinna förmodligen bara gå igenom hela underwriting process eftersom det hjälper henne att få en mycket större nominellt värde av försäkring för mindre pengar!

Även de flesta av dessa politikområden levererar endast begränsat skydd under de första 2-3 åren efter att du köper den. Ett exempel på detta skulle vara noll täckning för medfödda död under de första 2-3 åren och 50% betalning för oavsiktlig death.It är mycket allvarligt att du läser de politiska uteslutningar innan du köper någon någon tentamen livförsäkring och se till att du förstår dem .