finna hälsa alternativ täckning plan i Kalifornien

Visste du att förstå er politik sjukförsäkring kan hjälpa dig att spara pengar, både nu och på lång sikt? Att veta vad din sjukförsäkring politik gör och inte täcker kan hjälpa dig att spara pengar på recept, tester, läkarbesök, och även medicinsk utrustning.
Om du någonsin gått utan sjukförsäkring täckning, vet du hur dyrt vården kan vara. Även med en bra sjukförsäkring plan, kan out-of-pocket kostnader lägga upp. För att hålla dessa kostnader nere, vara proaktiv i din egen vård genom att granska er politik sjukförsäkring. Det finns tre huvudområden för er politik att granska innan utnyttja din Kalifornien sjukförsäkring planer.
De flesta konsumenter vet att generiska receptbelagda läkemedel är billigare än varumärken. Men visste du att de flesta droger kunde bytas till ett annat läkemedel i samma kategori? Forska vad andra konsumenter tycker om tjänsten och om priser och täckning kommer att hjälpa dig att räkna ut vilken Kalifornien sjukförsäkring företag är rätt för dig.
Många läkare kan tveka att byta en medicin som verkar fungera, men kommer lätt välja en som täcks av din hälsa plan vid förskrivning en ny medicin, som hjälper dig att spara några dollar varje månad.
Testning innefattar någon typ av diagnostik som används för att hjälpa din läkare att fastställa en diagnos och en ordentlig plan för behandling. Gemensamma tester omfattar laboratoriearbete, blodprover, röntgen, MRI, CT, endoskopiska procedurer, och ultraljud.
När din läkare order laborationer, ibland är det viktigt att fråga där blodet kommer att dras och vilka laboratoriet kommer att göra tester. Din läkare kan rutinmässigt använda ett laboratorium som inte täcks av din hälsa plan, vilket resulterar i en stor mängd av räkningen blir ditt ansvar.
Många sjukvården ge medlemmar med en årlig lista över prioriterade leverantörer. Denna lista innehåller namnen på vårdgivare i ditt område som deltar i en rabatt som sponsras av försäkringsbolaget. Välja en leverantör inte på listan resulterar i fler out-of-utlägg för dig.
Det är också bra att veta din medicinska sjukförsäkring bolagets policy avseende specialitet läkare. Vissa planer kräver en skriftlig remiss eller screening process före utnämningen. Underlåtenhet att följa korrekta förfaranden kan leda till förnekande av betalning.
Det är också bra att veta vad din hälsa plan säger om sidotjänster såsom hemsjukvård, kiropraktik besök, och fysisk eller arbetsterapi. Känna till detaljerna i din täckning kan bidra till att minska onödiga out-of-utlägg och hålla dig på rätt spår för en sundare och gladare livsstil.