barn trafikolyckor

En undersökning som nyligen hölls i England avslöjade det faktum att det har funnits en rad påståenden olyckor med barn från resor, halk-och olyckor som inträffat i skolor. Även i de tidigare åren, skulle en sådan olycka fordran har ogillats, nyligen, fler och fler barn som ges ersättning för dessa olyckor.

Några av de kritiker av “påstående kultur” tror att bakom dessa barn lägger föräldrarna som driver dem till att göra en olycka anspråk och be om ersättning, när sanningen är att de egentligen inte behöver göra detta. Folk är ute efter att tjäna pengar på varje olycka och att dra nytta av allt. Vad vissa inte inser är att när de gör sådana påståenden, de premier för andra försäkringsgivare stiga. Några av de trafikolyckor som har lämnats in inkludera barn halka på våta löv, studenter som har ont på lekplatsen och även barn som föll från klätterställningar. De belopp begärde och tilldelas för varje av dessa olyckor påståenden är över £ 3.000.

Så på vilket sätt gör en olycka hävdar befogat? Svaret på denna fråga beror på hur allvarlig skadan själv. Alla skolor ska vara säker både inom institutionen och utanför. När en skada lämnar ett barns liv i fara, vilket gör honom / henne tillbringa mycket tid på sjukhus, som påverkar hans / hennes skolgång och tvingar föräldrarna att börja hemundervisning för att ge sina barn rätt utbildning, sedan göra en olycka hävdar är berättigat och nödvändigt. Olyckor kan hända hela tiden, men när det är någon annans fel då de måste betala för de skador som orsakas.

Vissa typer av olyckor kan förebyggas. Varje skola måste ha säkerhetsåtgärder installerade för att ge barnen rätt vård. När en skola förlorar på sin skyldighet att tillhandahålla dessa åtgärder, sedan lämpliga åtgärder måste vidtas och en olycka anspråk måste göras.

När detta har hänt med din familj, bör du se till att kontakta en olycka påståenden specialist som kan erbjuda dig komplett och professionell rådgivning. När ett barn lider och kommer att fortsätta att lida på grund av den skada, så ska du göra en olycka anspråk, oavsett med vilken skola du sysslar med. Låt dig inte skrämmas av skolan och vad de säger. Det finns skador som helt bryr motiverade, det är därför skolor har försäkring, så det är bara normalt att göra en olycka anspråk när situationen kräver det.