snabba tips till lägre priser Bilförsäkringar …

Bilförsäkringar priser består av dussintals olika variabler och samtidigt som kan lägga till din förvirring, det gör också många chanser att hitta lägre priser. Genom att följa tipsen nedan kommer du att bättre kunna skräddarsy din policy till dina behov och samtidigt spara så mycket på dina premier som möjligt.

Öka dina självrisker: Du kan välja att öka din heltäckande och självrisker kollision. Många politikområden utfärdas med en standard $ 250 eller $ 500 avdragsgill på dessa fysiska skador komponenter. Beräkna de besparingar du kommer att ha om du höjer dessa självrisker till $ 1000. Om höja din självrisk sparar dig $ 125 Alla 6 månader, skulle det ta dig två år för dig att bryta även i händelse av en fordran. Avgöra om detta är en acceptabel risk för dig.

Blir äldre eller gifta sig: De flesta bil försäkringar erbjuda lägre priser till äldre förare. Det är helt enkelt en fråga om tid innan din räckvidd 18, 21, eller 25 år gammal och bli berättigade till dessa rabatter. Du kan även gifta. Gifta kunderna kan kombinera sina två politikområden till en för att spara pengar och gifta par är vanligtvis erbjuds en lägre takt på grund av deras minskade risken för olyckor.

Ta defensiv körning klasser: AARP, AAA och andra byråer erbjuder defensiv körning klasser. Kontrollera med ditt försäkringsbolag och se om de erbjuder en extra rabatt för att slutföra en defensiv körning klass. Även om de inte gör det, kan den kunskap du får från att delta i klassen vara en ovärderlig tillgång för din körförmåga.

Se till att ditt avstånd till arbetet är korrekt: Om du ändrar ditt jobb, jobba hemifrån, eller pension, se till att du meddelar ditt försäkringsbolag. Din ränta beräknas dels på antalet miles du kör till jobbet varje dag och om du är felaktigt klassificerade du får betala mer pengar än nödvändigt.

Handla online för din försäkring: Online försäkringsbolag erbjuder några av de mest konkurrenskraftiga priserna idag. Shopping på nätet är enkelt och ger dig tillgång till ett stort antal företag som konkurrerar om din verksamhet. Genom att spendera 10 minuter på nätet kanske du kan spara $ 100 – $ 500 per år eller mer på din bilförsäkring. Du kan ta reda på hur mycket du kan spara på nätet genom att klicka på länken nedan och få din gratis offert idag.

Observera att denna beskrivning / förklaring är endast avsedd som en riktlinje. Kontakta din licensierad agent för mer information.