delbetalningar

När vi saknar pengar för att betala fullt pris som en klumpsumma, har förmågan att köpa på kreditvillkor alltid varit det bästa alternativet. Detta ger oss de varor eller tjänster för en liten men regelbunden utlägg. Det fungerar lika bra med försäkring, även om vissa helt enkelt föredrar att ha kortsiktiga politik. Detta undviker att betala avbokningsavgift om vi byter försäkringsgivare delvis genom en politisk term. I detta, minns försäkringsgivaren nekas full kontantpriset. Det finns en fördröjning innan kostnader täcks och en vinst görs. Detta innebär att försäkringsgivaren säljer på kredit och, i de flesta stater, det finns lagar för att reglera de villkor på vilka denna försäljning kan göras, kontrollerar tre huvudområden. Den första är den ränta som kan tas ut. Den andra är den mängd av den ursprungliga handpenningen. Slutligen har vi den kniviga frågan om antalet omgångar. Hur fungerar det här?

I stater där försäljning på kredit är tillåtet, är den enskilt viktigaste frågan den ränta som kan tas ut på det utestående saldot. Om du tar en kreditfacilitet som en avlöningsdag lån, kan detta vara hundratals, ibland tusen och mer, procent per år och vissa stater skydda begränsade konsument klasser som de tjänstgör i det militära. Men för mer generella transaktioner, det finns betydande ovilja att störa den öppna marknaden. Den politiska filosofin är att långivare som tar ut en för hög hastighet kommer att gå i konkurs. På grund av avtalsfriheten, lagstiftare vägrar att ingripa. Om du inte gillar villkoren, inte accepterar avtalet. Men detta går hand i hand med den period av lånet. Ju längre period under vilken pengar lånas ut, desto mer ränta. Detta regleras även i vissa stater som kräver försäkringsavtalet vara för fasta tidsperioder, vanligen tre, sex eller tolv månader. Detta förbinder dig till rätt antal månatliga betalningar. Om du standard, ger detta försäkringsgivaren att annullera försäkringen omedelbart, så att du utan täckning som kan vara obekvämt.

Mängden av handpenningen regleras även med vissa stater kräver oss att betala två månader i förväg. För att ta reda på dina lokala regler, kolla på hemsidan för Insurance Commissioner, som vanligtvis har en förklaring av kraven. Du kan ha tur. Vissa stater kräver inte en handpenning om du inte klassificera den oundvikliga månatlig betalning i förskott en handpenning. Det finns bara ett sätt att hitta de försäkringsgivare som erbjuder de bästa villkoren på en rimlig premie betalas i omgångar – shoppa runt. Få så många auto insurance som möjligt och läsa igenom allt det finstilta för att hitta de villkor på vilka krediten kan komma att erbjudas. Innan du accepterar ett erbjudande, alltid se till att du förstår vad den totala kostnaden kommer att bli. Så inte bara acceptera auto insurance med de billigaste omgångar. Titta alltid efter det bästa erbjudandet ger dig rimlig täckning till ett pris du har råd.