billig bilförsäkring – får de bästa priser med de bästa företagen

Söka efter billig bilförsäkring med en topprankad företag? Här är hur man hittar det snabbt och enkelt.

billig bilförsäkring

Att hitta billig bilförsäkring brukade vara en överväldigande uppgift. Du måste antingen ringa ett antal försäkringsbolag för att få offerter (om de ens skulle ge dem till dig via telefon), eller besöka försäkringskassan och prata med ett antal agenter för att få offerter.

Mina hur tiderna har förändrats. Nu, tack vare Internet, kan du få offerter från A-klassade företag, välja den bästa, och även köpa er politik på nätet allt i bekvämligheten av ditt hem.

bästa priserna

Alla stora försäkringsbolag har webbplatser där du kan få bil försäkring offerter, men de bara ge dig en offert, eller citat från några av sina konkurrenter.

Jämförelse webbplatser, å andra sidan, ger dig offerter från ett antal topprankade företag så att du kan jämföra dem och välja de bästa priserna. Den översta jämförelse webbplatser har även en chat-funktion som gör att du kan få svar på dina försäkringar frågor online från en försäkring professionell. (Se länk nedan.)

Skillnaden i pris mellan försäkringspremier kan vara fantastiskt. När jag nyligen jämförde försäkringen jag fick för några år sedan till exakt samma försäkring från företag som var känd för att ha de bästa priserna i landet, fann jag min försäkring var $ 800 billigare. Ganska skillnad. Därför lönar det sig att jämföra shop.

bästa företagen

När du väljer en bilförsäkring du vill, kan du kolla in företaget genom att gå till följande webbplatser:

J.D. makt hemsida

JD Power (jdpower.com) rankar företag utifrån kundernas totala upplevelse, erbjudanden, politiken prissättning, och försäkringsgivaren kontakt. Detta är en bra plats för att se hur faktiska kunder som ett företags tjänster, politik, och priserna.

din statens avdelning för försäkring hemsida

Alla stater har en Department of Insurance hemsida och de flesta stater lista klagomålen mot försäkringsbolagen. Om ditt tillstånd inte lista företagets klagomål, gå till California Department of Insurance hemsida – http://www.insurance.ca.gov – att få denna information.

bottom line

Det tar bara några minuter att hitta billig försäkring skattesatser på nätet, och några minuter mer för att ta reda på om företaget du väljer är seriösa. De få minuter jämföra priser och jämföra företagen kan spara hundratals dollar i premier och ger dig slappna av i vetskapen om att ditt försäkringsbolag är tillförlitlig.