pension sjukförsäkring

Hälso-och sjukvård är en prioriterad fråga vid en viss ålder. Efter pensioneringen blir dock sjukvård förmodligen den viktigaste fokus när man försöker att stanna i god hälsa, vilket innebär fler läkarbesök för rutinkontroller och förebyggande tester. Det finns också den chansen av sin egen hälsa minskar när de blir äldre och det ökande behovet av dyra receptbelagda läkemedel och medicinska behandlingar. Detta är den främsta betydelsen av pensionering sjukförsäkring.

Pensionering sjukförsäkring möjliggör för dem som fyllt sextiofem år eller äldre ska minskas med bekymmer när det gäller att betala sjukvård när de går i pension. De flesta pensionärer är förmodligen berättigade till vissa hälsofördelar från en federal sjukförsäkring program, Medicare, när de når en ålder av sextiofem. Men om man går i pension före denna ålder, då de behöver något annat sätt att betala sin vård tills Medicare förmåner börjar gälla. Vissa generösa arbetsgivare kan erbjuda omfattande pensionering sjukförsäkring till sina anställda som skall pensioneras, men det är för det mesta och undantag snarare än en regel. Om arbetsgivaren inte förlänga hälsofördelar, då finns det ett behov av att köpa en privat pension politik sjukförsäkring, vilket kommer att bli dyrt, eller förlänga arbetsgivare sponsrade täckning genom COBRA.

Men notera, kommer Medicare betalar inte för långtidsvård om man någonsin behöver det. De kommer att behöva betala det ur egen ficka eller är beroende av förmåner från långtidsvård försäkring (LTCI), eller för dem vars tillgångar och / eller inkomst är tillräckligt låg för att tillåta dem att vara berättigade till Medicaid.

Nästan alla amerikaner kvalificerar sig automatiskt eller blir berättigad till Medicare när de når en ålder av sextiofem. Sakligt, inte för dem som har fått sociala förmåner inte behöver ansöka om Medicare eftersom de kommer att rutinmässigt inskrivna. Dock måste de bestämma om de behöver bara del A täckning, som är premiebestämd gratis för de flesta pensionärer, eller om de vill också köpa täckning Del B. Del A, ofta kallad sjukhus försäkring del av Medicare, hjälper till att betala för hospicevård, hemsjukvård och sjukhusvård. Del B hjälper till att täcka andra sjukvård såsom laboratorietester, sjukgymnastik, och läkare och sjukvård. Personer som vill betala mindre out-of-pocket vårdkostnader kan välja att skriva in sig i ett hanterat vårdplan eller privat avgift-for-service plan enligt del C i Medicare eller Medicare Advantage.

Sannolikheten för långvarig vistelse i ett vårdhem grubblar tungt på sinnet hos många äldre amerikaner och deras familjer, så gör tanken på hygienkrav som kan behöva dyra behandlingar, men med hjälp av pension sjukförsäkring, är denna börda lättas.