bilförsäkring för tonåringar, hur man får rabatterad premie

I allmänhet försäkringsbolag tar ut hög premie för nya förare och tonåringar. Det är en stor fråga för att fråga hur man får rabatterad premie på bilförsäkring för tonåringar? Detta är en fråga som ställs väldigt ofta av miljontals människor. Det finns några tips för att få bra rabatt på bilförsäkring citat för tonåringar.

Som vi alla vet, är de nya drivrutinerna eller tonåringar gör nödvändigtvis de maximala olyckor. En färsk undersökning sätter en häpnadsväckande 65% av de olyckor som rapporterats i denna kategori. Floder under 25 år är ansvariga för dessa olyckor. Teenage är en ålder av hyper aktivitet, är de med kokande blod och oräddhet är varumärket för tonåren. De är mycket omogna. De frestade för vårdslöshet och utslag körning. Oavsett vad är orsaken, tonåringar brukar försöka påskynda fordonet och så småningom sluta med små till dödsolyckor. Så med den tillgängliga statistiken försäkringsgivare debitera fler premier för de fordon som drivs av de unga förarna. Vilka tips hjälper till att minska premien för tonåringar?

• Om du köper en helt ny SUV, du måste bära en enorm förlust från plånboken som premie. Om ditt mål är en bil för säker drift, varför kan inte du gå för en begagnad bil, är som fortfarande är i gott skick? Den fordonets ålder är en viktig faktor att avgöra det årliga belopp försäkringspremien. Försök att få en väl luftkonditionerad bil med 5 till 6 år gamla. Du kan få mycket besparingar genom detta.
• Det är alltid bättre att ha många offerter för försäkringen. Det finns många människor som bara går blint på ett försäkringsbolag och ta itu med honom. Det är inte rätt sätt att få minimala offerter. Du kan ha många argument för detta. Din vän har tagit politiken från denna byrå och så du också följde stigen. Gör inte det här. Vem vet din vän är inte en agent i bolaget och hur man vet om han blir com mission eller inte?
• Få maximalt antal citat från de online-leverantörer försäkringstjänster. Försäkringssektorn är en mycket hög konkurrens arkiveras. När du samlar fler citat kommer chans att få bättre affär vara mer. Be för maximal rabatt till alla försäkringsbolag och berätta att du erbjuder försäkringen affären endast med minimala offerter. Denna information frestar företaget att erbjuda dig minimala offerter.
• Om du har fler än ett fordon, gå till samma försäkringsbolag för alla försäkringar i de olika fordon du äger. Detta kommer att förbättra de besparingar på bidragsbelopp.
• Ett annat alternativ, främst arbeta med mindre sannolikhet är samla in lite fler vänner som letar efter insurance och få offerter som grupp. Du får det bästa erbjudandet genom att erbjuda dem tillbaka fler kunder.
I vilket fall bör du se till att du kommer att handla bara med en känd försäkringsbolag, annars kan ge upphov många komplikationer i händelse av försäkringsfordringar.