hur man håller premier prisvärd

En av de största oro varför människor tenderar att bli tveksam när det gäller långsiktig vård är premiehöjningar. Detta dilemma påverkar inte bara baby boomers utan alla personer som planerar att förbereda sig för långsiktig vård så tidigt som i dag. En expert uppgav en person kan spara upp till 39% per år per år genom att köpa en politik som begränsar skyddet till tre år. Och för att kunna göra detta, följande är några värdefulla sätt på hur att hålla premierna prisvärd.

Var noga med att hålla en väntetid. Väntetiden är en viktig del av denna politik. Konsumenterna bör veta om de börja ta emot förmåner dagen de behöver hjälp och vård i hemmet eftersom de inte längre kan bada eller ta hand om sig själva. Ju längre väntetid, desto lägre premie är, därför, hjälper en väntetid människor att sänka premierna avsevärt.

Söka professionell vägledning. Långsiktig vård är inte bara en enkel sak att uppnå. Det är faktiskt en viktig investering som alla måste tänka ordentligt. Premier och täckning skiljer sig från ett politikområde till ett annat, så är det bara klokt att få hjälp och stöd från en professionell före och under beslutsprocessen. Detta kan också hjälpa dig att förstå hur du kan finansiera ditt långa planen omsorg. Gör tid för att rådgöra med en försäkringsagent eller mäklare som specialiserat sig på långsiktig vård försäkring

Identifiera ersättningsperioder. Forskar för rätt politik är bara en början. Din nästa steg är att ta reda på hur länge försäkringsbolaget kommer att betala för de fördelar så att du skulle kunna bestämma dina premier i förväg. Detta kan hjälpa dig att maximera din hälsa täckning också.

Förstå vad eliminering period är. Detta anses som en av de mest missförstådda bestämmelserna i långvård är eliminering period. Elimination period är en avdragsgill / väntetid ur påståendet att när politiken faktiskt betalar ut förmåner. När enkelt uttryckt, är dessa dagar som den försäkrade måste betala med sina egna pengar innan försäkringen tar över.

Det lönar sig väl för att få inflationen skydd. Inflationen skydd ökar mängden dagliga eller månatliga förmånen över tiden för att hänga med kostnadsberäkningar och stigande inflation. Även de ökade fördelarna med en hållare ökar varje år, kommer premierna ökar inte alltför – som helt enkelt betyder att skyddet mot inflationen fortsätter sin politik för att bekämpa de stigande kostnaderna för vården.