försäkring priser – vad stater har de högsta

Prissättningen baseras på många faktorer inom din kontroll, såsom din kreditvärdighet, färdregistreringen, typ av bil du kör och din rekord av försäkringsfordringar. Men det finns en annan viktig faktor som du har liten kontroll: den stat där du bor.

Det är olyckligt att vissa stater är helt enkelt högre på Bilförsäkringar än andra. Medan du kanske har rekordet sterling körning och en oklanderlig kredit värdering, om du bor i ett dåligt skick kommer du ändå betala höga priser för bilförsäkring.

Gör vad staten har den högsta räntan på auto försäkring? Svaret är ännu inte en stat, men District of Columbia. Huset den federala regeringen toppar listan över de dyraste länderna för bilförsäkring med den genomsnittliga årliga sammanlagda premie på $ 1342,80, efter 2005, det senaste år för vilket uppgifter finns tillgängliga från National Association of Insurance kommissioner.

Många andra stater med högsta andelen av bilförsäkring är belägna i nordöstra, inklusive New York, New Jersey, Rhode Island, Massachusetts och Delaware. Återigen, detta är från 2005 så saker kan ha ändrats något sedan dess, Alaska, Louisiana, Nevada & Florida rundan ut de tio länderna med de högsta priserna på bilförsäkring.

Eftersom den nya lagstiftningen under 2004, har försäkringsbranschen varit ganska överseende på folket i New Jersey. Men det är vissa faktorer när beslut fattas den kurs som helt enkelt inte kan ignoreras och är några skäl till varför priset på försäkringen i denna stat är dyrt. Dessa skäl inkluderar höga betalar medicintekniska leverantörer, den höga kostnaden för fastställande en bil & inte tala om befolkningstäthet och därmed risken för olyckor i regionen New Jersey. Dessa faktorer måste beaktas vid fastställandet av avgifterna.

För att förstå varför den nordöstra är den dyraste regionen för bilförsäkring du bara borde ta en tur på trafik-kvävdes vägar i New York eller modiga fanatiska förare på New Jersey Turnpike.

Försäkring priser är baserade på antalet skador poster & hur dessa påståenden är dyra. Det verkar finnas många fler applikationer i trånga stadsområden såsom nordöstra, om priserna som betalas av alla förare i detta område upp.
Däremot har Iowa den lägsta sammanlagda försäkrings genomsnittliga auto i landet, klockar in på endast $ 664,20 – mindre än hälften av distriktet Columbia takt.