anser en faktor som ökar premier sjukförsäkring

Varje år sjukersättningar premierna höjs. Har du någonsin undrar varför det aldrig tycks sluta? Självklart, som en åldrar kostnaderna för sjukvård kommer att öka eftersom det finns mer risk du kommer att stöta på några krämpa, det är en del av åldrandet. Vad du kanske inte anser att det ökande antalet oförsäkrade individer påverkar premierna.

Många människor tror att antalet oförsäkrade individer i USA är helt enkelt inte deras problem. När allt, de har sin sjukförsäkring antingen genom en privat lönepolitik eller genom en arbetsgivare bygger en, de betalar sina premier, och de går till doktorn när de behöver och för sina regelbundna kontroller och så vidare. De har inget att oroa sig och alla andra är på egen hand, eller åtminstone det är vad de tror.

De som lever utan sjukförsäkring tenderar att vänta på sina hälsofrågor tills de blir en mycket större hälso krisen och som en följd deras räkningar är större och eftersom de inte har sjukförsäkring och de flesta inte har pengar att betala dessa räkningar, tenderar de att gå obetald under lång tid och en del helt enkelt gå obetalda obestämd tid. Men det bör inte vara vår oro, eller hur?

Individer utan sjukförsäkring inte gå till läkare för vardagliga värk och smärta. De går inte om de inte har mår bra. Men vår kropp ger oss signalerar att prova och fick kroppen i synk innan en sjukdom verkligen blir utom kontroll. När din kropp är helt börjar reagera många försäkrade personer rusade till sjukhuset och de medicinska räkningar kan vara oöverstigliga och aldrig få betalt. Sjukhuset har nu utfört en tjänst och ingen betalning kommer att samlas in. Däremot har de räkningar som måste få betalt för att hjälpa andra sjuka människor. För att stanna kvar i verksamheten, måste de på något sätt ta igen dessa förluster. Det blir gjort genom att öka deras arvoden och tjänster. Försäkringsbolagen svarar i form genom att öka de medicinska försäkringspremier och höja egenavgifter och ur fickan kostnader. Det fungerar som alla andra företag som behöver hålla sig flytande.

Detta är en stor fråga för alla. Den medicinska industrin behöver en lösning för att upphöra med att fortsätta på denna väg. Så småningom kommer ingen att kunna betala för sjukvård, eftersom det kommer att bli för dyrt med undantag för övre Echelon i samhället. Kommer sjukvårdsreformen vara svaret? Om inte, så någon måste gå tillbaka till ritbordet.