6 sätt att spara över 30% på prisvärda sjukförsäkring

Varför är det så att de flesta av oss inte tänka två gånger när vi spenderar hundratals eller tusentals dollar på lyx och “leksaker”. Men när frågan om “försäkring” och skydda våra familjer och oss själva kommer upp – vi backa?

Tyvärr har varje dag många nya familjer i USA är på sängen med ett stort medicinskt problem som de inte har råd och som inte täcks av försäkringar för. Det kan kosta dig allt du har och även leda till att få dålig vård på sjukhuset.

Här är 6 tips som hjälper dig att spara upp till 30% och att se till att du får den mest passande planen:

lokala planer

Välj rätt försäkring genom att bläddra och göra lite forskning på din statens försäkring hemsida som försäkringar och priser varierar kraftigt från staten. En bra webbplats kommer att lista företagen finns i ditt område, erbjuder priser för både individ och planerar familj, och alla lägre kostnad alternativ din statens om du uppfyller vissa inkomster krav.

Skriv ut dina prioriteringar

Om du har en favorit läkare, se till att välja ett försäkringsbolag som täcker deras tjänst. Börja med att minska ner saker med dina behov, oavsett om det innebär låga premier, kundservice eller läkare du ser redan.

Använd en försäkringsmäklare

Mäklare tenderar att ha ett dåligt rykte, men de brukar inte kosta dig något – de bara belasta bolaget! Många är också kända för att spara pengar eftersom de kan hjälpa dig att hitta rätt passform direkt för dig.

Ta en “fri look”

Detta är ett bra sätt att provköra en försäkring program först under en kort period med en full pengarna tillbaka garanti om du har problem med det. Vet bara att villkoren är tillämpliga – läs dem!

hälsa sparkonto

Om du ser läkaren bara två gånger om året sedan HSA är ett bra alternativ. Det går hand i hand med en försäkring som har en hög självrisk men låga premier. De pengar du sparar på premier varje månad kan sättas in i HSA före skatt, där det växer skatte-uppskjuten. Sedan använder du den för att betala för några oväntade kostnader för läkarvård. När du fyller 65, kan du ta ut alla pengar som du inte använder och spendera dem på vad du vill, inklusive finansiering din pension.

“Bryta en affär”

Vi kommer att få betala mer av tjänster som inte omfattas av läkare och sjukhus samarbete betalar kostnader för recept. Hålla kostnaderna nere genom att shoppa runt och ber om generika när det finns tillgängligt. Var inte rädd för att förhandla med din läkare om du betalar ur fickan. Du kan få en rabatt.

Bara inse att även i Amerika, oavsett vad vissa människor säger – det är fortfarande mycket möjligt att få prisvärda hälsoprogram vårdförsäkring – på internet, bara gälla!