sjukvård är ett högt prissatta alternativet tillsammans med förordningen, hitta rätt plan för dig

Snabbt lära sig att tala det hemliga Ordförråd av ens sjukförsäkring Agent

Eller helt enkelt kändes som om din mäklare talar en annan terminologi? Jag har hört en mängd tillfällen att män och kvinnor är oftast mer förbryllad efter att hamna i deras Illinois hälsa mäklaren jämfört med innan. Till högre vet mycket väl vad dina alternativ kommer inom hälso-täckning måste du veta vad din försäkring företaget säger för dina behov. Här nedan kan vara en lista över villkor som kommer att presentera dig med en mycket mer kvalitet när mötet med din Arizona agent.

â € ¢ Hög kvalitet: Din nuvarande månad till månad, kvartalsvis eller årlig återbetalning för försäkring plan.

â € ¢ tillåtna: Den förinställda summa pengar som ska betalas innan en medicinsk proposition kommer att betalas genom försäkringsbolaget. Avdragsgilla belopp varierar och anges också i din täckning.

â € ¢ Samförsäkring: Generellt i olika försäkring tillstånd efter att du spenderar försäkring avdragsgilla försäkring planen organisationen betalar en del av räkningen. Vanligtvis försäkringsskydd företag betalar 80% och även du spenderar resterande 20%. Du skulle nog märka detta i din täckning är en 80/20 samförsäkring.

â € ¢ Greatest Out-of-pocket: Den yttersta ur fickan kostnad som du skulle punga ut efter din självrisk och samförsäkring. Det mesta med dina egna pengar kostnaden skiljer sig från varje försäkring affärer.

â € ¢ Co-betalning: En liten betalning för att besöka din läkare eller ER besök.

â € ¢ Skyddad Utgifter: Dessa saker eller tjänster som försäkring företag skulle betala för i händelse av en händelse. De flesta försäkringstagarna företag har begränsningar på deras försäkring kommer att hantera. Var noga med att granska din beskriva fördelar att ta reda på vad som finns som en del av ditt förbereda.

â € ¢ Relegations: Särskilda poster som inte täcks i din försäkring politik.

â € ¢ Preexisting Skick: Alla negativa hälsofråga som inträffade innan du bestämmer dig för att haft täckning.

â € ¢ Väntetid: Inställd tid innan en redan befintlig skick kommer att omfattas av din egen försäkring organisation. De väntar intervallen varierar mellan försäkringsbolagen organisationer.

â € ¢ Provider: En läkare, klinik eller annan medicinsk expert

â € ¢ Network: En liten gruppering av läkare och sjukhus som har ett avtal genom att ha en organisation försäkringsskydd.

â € ¢ Out-of-nätverk: någon läkare eller klinik som inte har ingått avtal med försäkring företag. Vanligtvis kommer om du ser en läkare eller kolla in en klinik som inte är inom din multi-level försäkringen planen organisationen punga ut en annan summa. Generellt är din självrisk förbättras liksom samförsäkring kan variera från 80/20 to 60/40 eller till och med 50/50.