New Jersey sjukförsäkring – en snabbguide

Såvitt grupp hälsa eller medicinska sjukförsäkring berörs i New Jersey, är det bäst att gå för sjukförsäkring som tillhandahålls av arbetsgivaren. I fall du råkar byta jobb, är det bästa du kan göra för att inte bryta din politik täckning för mer än 31 dagar. Detta beror på att transportören för din New Jersey sjukförsäkring i så fall skulle kunna vägra att täcka behandlas för redan existerande medicinska tillstånd såsom akne eller astma för ett år efter inledningen av din sjukförsäkring politik.

Detta är anledningen till att New Jersey sjukförsäkringssystem behöver ha fortsatt vård täckning. Därför, om du inte är på jobbet, bör du försöka förlänga plan sjukförsäkring som din arbetsgivare som med de klausuler som beviljas enligt COBRA. Detta är ett federalt program som gör att du kan förlänga din plan sjukförsäkring för omkring 18 månader efter att du har förlorat ditt jobb. Detta innebär dock att du måste plocka hela beloppet för din premie som tidigare betalades av din arbetsgivare. Det är därför det är en bättre plan för att investera i New Jersey sjukförsäkring politik för en familj eller individuellt genom Health Plan One.

Såvitt enskilda täckning är berörda, ger medicinsk försäkring du välja försäkringsbolag eller bärare av ditt val, tillsammans med de önskade hälsofördelar. Det finns olika leverantörer som offert planer för individ eller grupp försäkringar från olika flygbolag för att hjälpa dig välja mellan olika typer av alternativ för att skapa en plan enligt dina behov. Såvitt sjukförsäkring i New Jersey är berörda, måste du veta att det är där försäkringen är väldigt kär. Detta beror på att här medicinska emissionsgarantier är inte tillåtet både i de enskilda och i grupp hälsa marknader.

Som sjukförsäkring leverantörer inte kan reglera priserna på en hel del produkter beroende på kön, ålder, hälsotillstånd och rökvanor, kostnaderna är mycket höga även för dem som är friska och unga. Det är därför den första sak att tänka på i detta sammanhang skulle vara att kontrollera om du är berättigad till små grupp planer. Dessa är avsedda för alla dem som arbetar samt egna småföretag. Den lilla gruppen politik kräver att gruppen ska ha minst ett par anställda. De är lätta att ha råd för de rika människor som du kan reglera priset för din sjukförsäkring enligt din kondition eller kön.

För att göra en ansökan om planerna, måste du bevisa att du är en liten grupp genom att producera dina anställdas löner, samt genom ett brev som intygar att du har en grupp arbetsgivare. Om du vill gå för familjen och individuell sjukförsäkring program, det finns prisvärda planer runt $ 2000 en månad per huvud. De grundläggande och viktiga planer som utarbetats av lagstiftaren mer än ett decennium sedan har nu ändrats av försäkringen avdelningen för att göra dem mer kunniga och prisvärd.