köper online life försäkring

Dessa dagar, kan du köpa praktiskt taget någon produkt eller tjänst på nätet. Nu, har den livet försäkringsbranschen industrin trädde den omkörningsfilen. Potentiella köpare uppmuntras att besöka webbplatser och ansöka om politiken på nätet. Det tar bara några få minuter för att välja en policy, ange dina personliga detaljer och få en offert. No längre måste potentiella kunder spenderar tid shuffling pappersarbete med försäkrings säljare.

Köpa försäkring på nätet är inte bara bekvämt, men enkel alltför. Fler och fler människor, en gång avskräckt av livförsäkring köp, väljer att tillämpa och köpa politik över Internet. Upptagen unga familjer, yrkesverksamma affärs och ensamstående män och kvinnor finnas köpa på nätet för att spara tid och minska krångel.

Den första företaget att föra omkring den våg av förändringen genom att inrätta en gör-det-själv platsen var den Liberty Life Insurance Company, en dotterbolag till RBC Insurance. Användarna har möjlighet att besöka webbplatsen för att få offerter livförsäkringsreserver, samt att köpa deras ny politik. Online-ansökningar behandlas ögonblickligen och om funnit acceptabel, kommer en policy att utfärdas inom femton minuter. Denna snabb vändning är möjlig eftersom applikation informationen är vidarebefordras för automatiserad underwriting, och omdömet i en säker elektronisk miljö. Det finns ingen bortgången av filer, och ingen mänsklig interaktion på lek.

Så snart sökanden är utfärdat ett policy, kommer han eller hon motta en säker ‘i-Mappen’ innehållande fildetaljer, dokument och korrespondens. Försäkringstagarna kan utföra ett brett utbud av funktioner på nätet som använder denna mappen, däribland att ändra nominees och uppdatering betalningsmetoder. Det finns ingen försäkring office att besöka, ingen officer att möta och ingen pappersarbete för att rensa.

Webbsajter göra hela processen för att köpa livförsäkringar enkel, säker och tilltalande för potentiella köpare. Eftersom processen är praktiskt taget omedelbar och mycket öppet, känns kunden i kontroll över situationen.

Det finns en gräns till mängden av livets försäkring som kan köpas online. Generellt tillgängliga intervallet är mellan $ 50.000 till $ 1.500.000. Policies finns tillgängliga i tio, femton eller tjugo tvååriga optioner till konkurrenskraftiga PRISER.

Om du är fortfarande en lite tveksam om att köpa på nätet life försäkring, är det viktigt att veta att köparna har möjlighet av returnera deras politik inom 31 dagar för att motta en full återbetalning om de inte är nöjda.

Livet försäkring är en viktig del av planeringen för framtiden. Om du har skjutit off the uppgiften på grund av byråkrati-och pappersarbete, fundera på att köpa ditt online-liv försäkring. Det är snabbt och lätt att granska information försäkringsbolaget, jämföra offerter och få den information du behöver för att göra ett smart beslut.