hur man handlar för individuell sjukförsäkring nc

Om du hittar dig själv shopping för individuell sjukförsäkring NC, kommer du vill hålla flera saker i åtanke. Oavsett din situation finns det saker du kan göra för att få större sjukersättningar som inte kommer att lämna dig bröt varje månad och inte heller kommer det att ha dig konkursansökan kommit fordran tid.

Den grundläggande sak att veta är att om du kan få täckning via din arbetsgivare detta brukar vara ett mycket billigare alternativ än att köpa enskilda sjukförsäkring på egen hand. Men om du har en familj kan detta inte vara fallet eftersom många arbetsgivare nu har de anställda betalar 100% av premien för make och barn (arbetsgivare måste täcka minst 50% av premien för den anställde endast). Om detta är fallet, kan det vara fördelaktigt att undersöka sätta familjen på en individuell försäkring.

Saker att tänka på när du letar efter en individuell sjukförsäkring NC politik är vad som omfattas och inte omfattas av planen, vilka är de månatliga premier, vad är det årliga out-of-pocket exponeringen per person och familj, vad är avdragsgilla , vad mottagningsbesök kostar, hur är recept täckta, och förebyggande vård omfattas? Detta är bara en kort lista för att komma igång eftersom det finns många andra faktorer som måste beaktas.

Innan du går jämförelse shopping är det bra att veta att dina priser bestäms av de enskilda transportföretag och inte vem eller var du köper planen från. Detta innebär att om du köper direkt från bäraren, från en hemsida på nätet, eller från en mäklare din slutliga hastighet kommer att vara densamma. Det viktiga är att veta exakt vad du köper och vad du inte köper. Du bör jämföra olika planer sida vid sida för att se hur de stack upp mot varandra.

Tänk på att om du söker på citat på nätet, är du alltid citeras bästa scenariot. Om du har existerande sjukdomstillstånd som behöver täckas detta kan drastiskt påverka din slutliga priser och som transportör du ska välja eftersom vissa flygbolag kommer att täcka villkor som andra kommer inte. Eftersom priserna bestäms av bärare är det alltid i ditt bästa intresse att använda en oberoende mäklare sjukförsäkring från staten som representerar alla de stora transportörerna. Dessa yrkesmän vet emissionsgarantier kraven för varje bärare och kan förklara för dig hur var och en kommer att hantera din specifika situation som ger dig den information du behöver för att göra ett väl underbyggt köpbeslut för din individuella sjukförsäkring NC plan.