hur man får billig husägare försäkring i Maine

Vill du veta hur man får billig hemförsäkring i Maine? Här är lowdown …

maine husägare försäkring

I Maine, du inte bara behöver skydda ditt hem mot brand och stöld, måste du också skydda den från snö, is och väder skador. Här är vad en Maine husägare försäkring bör innehålla:

Hem struktur täckning – Mängden täckning du behöver för ditt hem ska vara tillräckligt för att bygga upp det ifall det förstördes av en brand eller naturkatastrof. Att räkna ut hur mycket täckning du behöver, ta reda på vad de kvadratmeter byggkostnaderna är i ditt område från en byggmästare eller en fastighetsmäklare, sedan multiplicera den siffran med ditt hem kvadratmeter.

Det finns två typer av täckning tillgängliga – återanskaffningsvärdet och kontanta värdet täckning.

Replacement kostnadstäckning lönar sig att bygga om ditt hem med byggnadsmaterial av liknande kvalitet utan avdrag för avskrivningar. Cash värde täckning betalar för att bygga ditt hem efter avdrag för avskrivningar. Även återanskaffningsvärdet täckning kostar lite mer, det är värt det.

Standard Maine husägare försäkring inte täcker översvämningsskador, så du behöver för att få översvämning försäkring om du bor i en översvämning zon.

Personlig egendom täckning – You personliga ägodelar – kläder, möbler, vitvaror, elektronik, verktyg mm – bör omfattas av en vanlig Maine försäkring. Att räkna ut hur mycket täckning du behöver, ta en inventering av all din personliga egendom, inbegripet varje objekts värde, och använda detta belopp.

Viss politik inte tillräckligt försäkra dyra objekt som smycken, pälsar, och vissa typer av samlingar, så du måste köpa ytterligare täckning för dessa poster.

Ansvar täckning – Om du skulle bli stämd för att någon skadar sig själv i ditt hem, kan du förlora allt du äger. Ansvarsförsäkring täcker du för ansvarsskador och dessutom betalar dina advokatkostnader om du är stämd. De flesta människor har $ 100.000 värde av ansvar täckning, men om du har en hel del inkomster eller en massa tillgångar som du vill skydda, bör du köpa tillräckligt för att täcka dem.

få billig hemförsäkring i Maine

Det snabbaste och enklaste sättet att få en billig ränta med en pålitlig försäkringsgivare är att besöka en webbplats försäkring jämförelse. Där får du insurance från ett antal företag, inte bara en. Så att du kan jämföra priser och välja den bästa.

De bästa försäkring jämförelse webbplatser arbetar endast med A-klassade företag, plus att de har försäkring specialister på plats för att besvara eventuella frågor du kan ha. (Se länk nedan.)

När du köper din Maine husägare försäkring se till att du får den högsta avdragsgilla du har råd, och be om alla rabatter du har rätt till, för att få den bästa kursen.