hemförsäkring för första gången hem köpare

Att köpa din första bostad är en stor sak. Dess ett massivt finansiellt åtagande och en som kan vara den största investeringen du gör i ditt liv. Att göra en klok investering kan ställa dig upp för livet. göra en dålig investering kan sätta dig på bakre foten och har du kämpar ekonomiskt för livet. Komma försäkrade är en viktig del av att köpa din första bostad. Du måste vara mycket smart om det och motstå frestelsen att slarva.

De flesta inteckning mäklare kommer att insistera på vissa villkor i försäkringen. När allt har hemmet du köper också risker för dem eftersom de förser dig med inteckning. Hem och hemförsäkring kallas ofta som samma sak, men dess verkligen två olika typer av försäkringar. En är ett måste, är det andra alternativ.

Hemförsäkring eller byggnader försäkring avser försäkring för alla fasta delar av byggnaden. Detta inkluderar alla fasta strukturer såväl på marken som huset sitter. Denna typ av försäkring är så viktigt bara för att byta ut något av detta kommer att vara extremt dyrt, Tänk dig en brand eller en orkan förstör en stor del av ditt hem. Ibland hela strukturen måste byggas om. I så fall, kommer byggnaden försäkring täcker dig och från den synvinkeln dess oerhört viktigt eftersom det håller din investering säker.

Hemförsäkring är att en del av din hemförsäkring som täcker innehållet i ditt hem. Dess princip alla “rörliga” delar av byggnaden och omfattar möbler, elektronisk utrustning och nästan allt som du kan tänka dig. Allt du försäkring under din hemförsäkring kommer dock till ett pris. Det är dyrt som det har att skydda dig mot stöld, skador och en mängd olika saker. Fordringar är vanligtvis hög varför försäkringsbolagen tenderar att läsa dessa premier.

Om du är en första gången hem köpare, då hemförsäkring kan vara något som du kan spara på. Om du inte har fått en hel del ägodelar än, då kanske du kan titta på att antingen ta ut en “bare-bones” politik eller kanske bara lämna det helt och hållet. Gör matematik och vikt upp till återanskaffningsvärdet mot din hemförsäkring politik och se var du står.

Många människor betala för hemförsäkring månad in och månad ut utan att någonsin hävda någonting. Många människor betalar hundratals dollar i försäkring varje månad med ägodelar som knappast motiverar kostnaderna. Försäkra vad som är viktigt för dig och vara smart om dina pengar.