försäkra för det värsta – oavsiktlig försäkringsskydd

Enligt en undersökning som utförts av IIT studenter, trafikolyckor ta vägtull på nästan 1,2 miljoner människor om året och dessutom skada eller inaktivera till 20 – 50 miljoner människor årligen – i hela världen. Ofta är dessa olyckor leder till oavsiktlig död, permanent total eller permanent delinvalidpension gör den drabbade personen ineffektivt att utföra sina uppgifter.

För att vara uppriktig, kan vi inte undvika olyckor, men definitivt vi kan skydda oss från det osedda. Oavsiktlig Försäkringsskydd är det bästa sättet att säkerställa ett gott liv i händelse av en sådan olycka. Oavsiktlig försäkring täcker vanligtvis faller under kategorin av personlig olycksfallsförsäkring. Denna typ av försäkring täcker dig mot oavsiktlig död, permanent Total handikappet och permanent partiell invaliditet.

Generellt måste man betala premien under högst fem år för oavsiktlig försäkringsskydd. Det belopp som täcks beror på den person som ska försäkras och försäkringsvillkoren. De flesta av de tillfälliga åtgärder ger ett försäkringsskydd för döden av den försäkrade, permanent total invaliditet, bestående partiell invaliditet och transport av kroppen. Vid den försäkrades död, är förvaltaren kompenseras med försäkringsbeloppet. Vid total bestående invaliditet ersättning betalas mot permanent och total förlust av kroppsdelen. Vid permanent partiell invaliditet, lämnas ersättning för total eller partiell förlust av rörlighet kroppsdelar. Transport av döda kropp ingår ersättning för kostnader för transport av de skadade “döda kropp till personer bosättning.

Minimiåldern för oavsiktlig försäkringen är 18 år och max 70 år. Man kan ta oavsiktlig försäkring för sin make också.

Eftersom dödsolycka försäkring är en känslig fråga, finns det några vanliga undantag – vissa villkor som inte täcks av oavsiktliga politik. Dessa är: självskada, deltagande i farlig sport, berusning, terrorism, krig, deltagande i kriminell handling och AIDS / HIV +.

Några av de goda och välrenommerade företag tar för oavsiktliga politik i stället för sina anställda. Deras villkor skiljer sig dock lite från det personliga oavsiktliga politik försäkringsskydd.

Oavsiktlig försäkring är något som jag anser bör beaktas av fler och fler människor. Olyckor är sådana vanliga saker dessa dagar, bör man överväga det på allvar …