former för livförsäkringsföretag

När du bestämmer dig för att få livförsäkring, det finns olika typer du kan välja mellan beroende på dina behov. De strategier som finns brukar variera från ett företag till ett annat, och varje policy är utformad för att passa en viss typ av individ.

En av de typer du kan få är sikt försäkring som är lämplig om du letar efter en politik som kommer att täcka dig efter en viss tidsperiod. Locket kan pågå i ett år eller ännu längre beroende på vad du letar efter. En av de viktigaste sakerna du bör notera när du väljer att ta denna policy är att intäkterna endast betalas ut om innehavaren avlider inom den tid som har angetts. Detta innebär att om du tar ut den här politiken och lever längre än de angivna åren, är försäkringsgivaren inte förväntas betala någon intäkter eftersom de har uppfyllt sitt kontrakt. En majoritet av de långsiktiga försäkringar som finns inte har ackumulering kontanter värde därför täckningen slutar när terminen är slut. I det här fallet, kommer försäkringsgivaren behålla alla pengar du betalat som premier. Om du slutar att göra utbetalningar före den angivna termen slutar, får försäkringsgivaren också att behålla pengarna.

En annan form av livförsäkring som du kan få är permanent liv. Denna typ varar under hela perioden att försäkringstagaren är vid liv, men alla de bidrag måste betalas i tid om du vill få intäkterna. De premier som en försäkringstagare betalar brukar delas in i två. En av de delar som hör till försäkringsgivaren och dessa pengar används för att betala för det skydd som erbjuds av politiken. Detta skydd avser risken försäkringsgivaren tar när den beslutar att betala en viss summa efter individuell dör. Risken minskar om försäkringstagaren lever under en lång tidsperiod. Resten av pengarna används för att bygga upp kontanta värde och vanligtvis investeras av försäkringsbolag så att den kontanta värdet av politiken kan öka med tiden. En Försäkringstagaren kan ta ut kontanter värde under sin livstid.

Du kan också få hela livförsäkring och i detta fall, är en försäkringstagare skyldig att betala premien hela sitt liv. Premierna ändras inte när politiken är fortfarande aktiv. När en försäkringstagare avlider, försäkringsbolagen betalar dödsfallskapital till anhöriga. Den kontanta värdet av politiken håller ackumulera varje år.

Universal livet är också en form av livförsäkring, som liknar den permanent men de premier och värderingar kontanter är mer flexibla. Döden förmåner som erbjuds av försäkringsbolaget är också justerbara i denna typ av livförsäkring. När politiken blir kontant värde, blir det möjligt att justera timingen av de bidragsutbetalningar en försäkringstagare förväntas betala. Denna policy tillåter dig att hoppa premieinbetalningar så länge det finns tillräckligt med likvida medel värde i er politik.