arbetslöshet betalning skydd försäkring – söka protection_

Lågkonjunkturen har drabbat jobbet industrin dåligt! Lämnar miljontals av dem utan arbete och kämpar för att mätta sina grundläggande behov. Enligt arbetskraftsundersökningen har det skett en ökning av arbetslösheten med 1,0 procentenheter. Den steg upp till 5,7 procent från 4,7 procent arbetslöshet. Detta står för över 1,6 miljoner människor, vilket innebär att 1,6 miljoner människor förlorade sina jobb och blev kvar arbetslösa.

För att slåss mot ekonomiska stillastående företagen har tillgripit ner dimensionering företagets mänskliga resurser och proportionerlig minskning av driftskostnaderna. Utöver detta har de också begränsade deras expansion till ett minimum. Tänk på att inte göra några misstag under en ekonomisk nedgång. Om du begår några misstag, är det svårt att hitta dessa jobb igen. Till skillnad från något annat område, är Sales arbetsmarknaden blomstrar, och har något för alla – hem, kontor bygger, reser, eller tele-försäljning. Den arbetssökande kan vara en färsk examen söker sitt första jobb eller en stanna hemma mamma försöker tjäna några extra pounds varje månad.

Även högsta antal blå krage människor arbetskraft klass var de värsta drabbade, var fokus mer på vita krage ledande klass. Duktiga chefer och specialister har en bättre chans att göra en snabb återgång till arbetet när de förlorar sina jobb. Arbetare har arbetskraft klass drabbats hårt av lågkonjunkturen. Genom massa undersökningar visade det sig att en majoritet av människor som förlorat sina jobb var från tillverkningsindustrin. Den största proportionella förlusten av arbetstillfällen fanns i tillverkningsindustrin följt av byggsektorn. De har lidit mycket och har funnit det svårt att mätta ens sina grundläggande behov.

De som har lidit i det förflutna kan komma på några skyddsåtgärder åtminstone nu! Arbetslösheten betalning skydd försäkring kommer att erbjuda en ekonomisk hjälp till alla dem som har förlorat sina jobb på grund av företagets plötsliga beslut att avskeda en anställd, olycksfall eller sjukdom. Dina grundläggande bekvämligheter inklusive ditt barns skolavgifter, kostnader för läkarvård, betalkort, mobilräkningar, kreditkortsbetalningar och betalningar lån kommer att göras av försäkringsbolaget för din räkning. De erbjuder dig tillräckligt med tid för att hitta ett annat lämpligt arbete för dig. Du ges en lämplig ersättning för 12 till 24 månader, vilket är tillräckligt tidsram för att hitta ett annat jobb. Skydda din inkomst i kristider!