5 sätt att spara på försäkring för unga förare

Bilförsäkringar kostnaderna påverkas av bilkrasch forskning, ofta ger upprörande premie prissättning för de yngre bilist. Årligen tonåringar publicera de högsta möjliga incidenter av både kritiska och skada orsakar olyckor i jämförelse med alla andra åldersgrupper. Unga människor är inblandade i fler auto olyckor utifrån körda miles, med en exceptionellt hög dödlighet jämfört med äldre, mer erfarna förare.

Graderad Körkortsutfärdandet är en process som används av de flesta amerikanska stater inrättas för att sänka teenage krasch incidenter tillsammans med de resulterande olyckliga dödsfall och skador. Den GDL processen uppnås genom gradvis tillåta ytterligare unga förare ansvarsområden, som att köra själva och sen natt körning – vanligtvis mellan början kör åldrar och ålder arton. Föräldrar borde aktivt utbilda dessa unga förare om grundläggande säkerhet tillsammans med körning förtrogenhet. Dessutom är det verkligen smart att etablera och dessutom genomdriva viktiga regler inklusive stänga mobiltelefoner när du kör bil, lyda körning lagar och lyda utegångsförbud. Dessa metoder kan sänka det höga priset på bilförsäkring för unga människor i tid genom att skapa en mycket mer erfaren, säkerhetsmedvetna förare.

metoder för att sänka kostnaderna bilförsäkring

Ett. Inklusive tonåring föraren i föräldrarnas auto försäkring kan minska påverkan på plånbok. Lägga den nya drivrutinen förhöjningpremiums familj försäkring, men i många fall kommer att vara billigare än att köpa en självständig politik för unga förare.

2. Många försäkringsbolag erbjuder planen besparingar medan unga förare upprätthålla goda kvaliteter (vanligtvis ett “B” genomsnitt), förutom att fylla defensiv körning program. Lägg dessa och se de besparingar börja lägga upp!

Tre. När början föraren åldrar, premier minskar vanligtvis. Efter att ha nått åldern nitton, kan försäkringskostnaderna för tonåringar minskar så mycket som tjugo åtta procent. På ålder tjugoett, kan kostnaderna sjunka ännu mer om föraren prioriterar ansvarsfull körning och uppnår en bra drivande post.

4. Jämför och kontrastera konkurrerande priser när vi letar efter jämförbar försäkring täckning för att hitta mer prisvärd försäkring för unga förare. De flesta försäkringsbolag erbjuder en rabatt för att ha flera strategier (och multi-bilar, också), konsolidera dem med samma försäkringsbolag.

Fem. Och slutligen, försök att upprätthålla en gynnsam kredit historia (avgörande för låga priser!), En ren körning historia, och kontinuerlig försäkringsskydd utan förfaller att vara berättigad till så många besparingar som möjligt på vägen.

Det är viktigt att fortsätta att hålla dessa förslag och tips i åtanke när inklusive försäkringar för unga förare. Du ska vara nöjd att du spenderat tid och ansträngning!