varför båda föräldrarna måste ha livförsäkring

För många enskilda personer, är en av förmodligen den mest förbisedda områdena finansiella hälsa med livförsäkring. Även om ingen vill ta en titt på chansen för plötslig död, riskera potential det händer finns för många individer. För att vara säker på att din familj är försäkrad om din död, är det viktigt att du får en bra livförsäkring. För alla de familjer, oavsett oavsett om du är både pappa och mamma arbetar, är det mycket viktigt att ensamstående föräldrar får livförsäkring.

Den 1: a Anledningen till att varje förälder i en familj borde få livförsäkring är så att de kan få sin inkomst ersättas i händelse av dödsfall. Mycket fler familjer just nu förlita sig på två inkomster än i det förflutna. Om någon av föräldrarna i familjen var att förgås plötsligt, kan det vara mycket svårt att byta den inkomst om de inte upplever en tillräcklig täckning livförsäkring. Merparten av tiden, livslängd försäkring borde vara värt 20 gånger den mängd av varje makens inkomst. Detta kan tillåta familjen att få kontanter konservativt, medan fortfarande tjäna tillräckliga inkomster från dina investeringar att ersätta sina inkomster. Inom den händelse makens barn är äldre eller högskola är köpt, kanske de behöver n’t så stor av en policy.

Ett annat kraftfullt argument att varje förälder i familjen borde få livförsäkring kan vara så att familjen kommer att betala de sjukvårdskostnader som uppstått genom händelsen. Bestäms av hur individen dör, kan de medicinska kostnader som är förknippade med att försöka rädda sitt liv vara dyr. För att säkerställa att din familj inte kommer att gå i konkurs försöker rädda personens liv, skulle det vara viktigt att du får en livförsäkring på vardera maken, inrättat personen inte fungerar. De medicinska kostnaderna, även som bekostnad av begravning och förfaranden begravning, kan vara mycket kostsamt. Av denna anledning kan det vara smart att ha en policy med ett minimum av $ 100.000 på varje förälder.

Den 3: e tror att varje förälder i familjen borde få livförsäkring är alltid att varje gång en stay-at-home förälder avlider, kommer antalet kostar dagvård behöver öka dramatiskt. För att säkerställa en barnomsorg kostar sannolikt kommer att vårdas, ett hushåll bör ha en lämplig livförsäkring att finansiera var och en av de kostnader som familjen kunde ådra.