information om New Jersey försäkring

Du är skyldig att bära bevis på bilförsäkring om du är bosatt i New Jersey. Många förare ser bara till priset när man köper försäkring, men det finns en hel del andra saker som du bör vara medveten om att du har tillräcklig täckning. Om du är i en olycka och det är ditt fel, då du kommer att ha en tvivelaktig framtid ekonomiskt om du inte har tillräckligt med försäkringar. Om du är nästan redo att förnya, eller köpa en ny bil, ta en titt på vad du bär nu och kolla vad dina självrisker och begränsningar är med din agent.
Om du tar en titt på er politik, kommer du vet vad du kan förvänta dig om något olyckligt händer.

Du måste också ha en New Jersey tort policy om du bor i New Jersey och har ett körkort. Tort alternativ avser en försäkrad persons rätt att få skadestånd från den andra föraren om de är skadade i en olycka. Du kan välja mellan full skadeståndsgrundande täckning eller begränsade planer tort. Om du väljer den begränsade, detta innebär att du har en mycket begränsad rätt att få dessa skador, men premierna är billigare. Du kanske inte kan få mycket i vägen för ekonomisk ersättning om du är i en olycka. Du kan inte återhämta sig för sådana oförutsedda utgifter som sveda och värk och andra skador som är icke-monetära.

En fullständig tort är just att det är obegränsad och tillåter dig att ta emot pengar för alla dina medicinska och andra relaterade kostnader och smärta och lidande utöver det. Premierna är dyrare, men det är en stor fördel för dig om du är skadad av någon i en olycka. Det är nödvändigt att genomföra åtminstone en av dessa, men det är ditt val som en att plocka.

Annat täckning som krävs är ansvarsförsäkring som har två delar: egendomsskador och personskador. Kroppsskada kommer att omfatta de personer i den andra bilen om de är i en olycka med dig, och du är på-fel. Gränserna för täckning kan variera, så du borde verkligen göra en högre gräns för att hålla dig ur onödiga rättegångar. Skada på egendom betalar för reparation eller utbyte värdet av en bil eller annat objekt som du kanske har skadats. Detta är på individuell olycka grund för gränserna.

Invånarna i New Jersey har att utföra andra typer av försäkringar som människor i andra länder inte är skyldiga att göra det. Men, på grund av den tyngre täckning du har, kan du vara lugn att veta att du kommer att betalas för skador från antingen en no-fel eller en at-fel olycka. Ta en titt på dina alternativ i er politik och dina gränser och se till att du är helt täckta och att betalningarna är prisvärda.