handelsman försäkring – stödja ditt företag säkerhet

Varje dag en hantverkare dyker upp för att arbeta han står inför många risker. En byggare bygga en förlängning på en bostadsfastighet, en rörmokare installerar nya rör i ett hyreshus en elektriker igen ledningar en kommersiell byggnad. Hotet om att orsaka skador på egendom eller skada en tredje part är allt för verklig.

Ett misstag, en bit av otur kan förstöra år av hårt arbete och lämnar näringsidkaren inför fasansfulla kompensation. Speciellt i dagens stridslysten samhälle där människor är snabba att andelen skuld och jaga skadestånd om de har lidit ekonomisk skada. Vem kan klandra dem? De vet att lagen är stadigt på sin sida om en sådan tvist skulle uppstå.

Hur kan hantverkare skydda sig?

Det bästa sättet för en näringsidkare att trygga sin försörjning är att köpa handelsman försäkring. En handelsman försäkring tar bort stressen av att driva ett företag. Det skyddar hantverkare från kostsamma påståenden om vårdslöshet om saker går fel på jobbet vara den personskada som drabbat en medlem av allmänheten eller anställd, eller egendomsskador orsakade av deras handlingar – sättningar, översvämning, brand etc.

En typisk handelsman försäkring kommer att erbjuda stora täckning till byggare försäkring, rörmokare, elektriker, murare, inredare, snickare och mer. Den viktigaste delen av varje handelsman försäkring är allmän ansvarsförsäkring. Denna typ av försäkring skyddar hantverkare mot 3: e parts fordringar i händelse av att personskador orsakas eller egendom skadas till följd av deras handlingar. Kom ihåg, offentliga ansvarsförsäkring fordringar mot hantverkare är ofta väldigt dyra, så det rådde en minst £ 1 miljon täcker bör tas ut.

Naturligtvis, de flesta hantverkare använder också heltidsanställda eller tillfälliga / underenterprenad arbetare. Om detta är fallet minst £ 5million Arbetsgivare ansvarsförsäkring är ett lagstadgat krav. Arbetsgivare ansvarsförsäkring skyddar hantverkare i händelse av att en av deras anställdas blir skadad på jobbet. (Genom att falla av en stege till exempel) Det kommer att täcka juridiska avgiften s och betalningar ersättning som kan uppstå när en fordran.

De flesta näringsidkare försäkringar kommer att erbjuda “bulta på” alternativ som verktyg / utrustning försäkring, personlig olycksfallsförsäkring och bil / van försäkring. Kontrollera alltid en ansedd försäkringsgivaren är emissionsgarantier politik som du vill vara säker på att de har möjlighet att ekonomiskt stödja dig bör en fordran uppstår.

Med premier från så lite som £ 50 per år finns det ingen ursäkt att inte stödja din verksamhet med handelsman försäkring!

TradesmanInsure.Co.Uk är Storbritanniens ledande handelsman försäkringsbolag. Vi erbjuder skräddarsydda fodral för över 100 affärer och specialiserad rådgivning via vår kundsupport hotline på 0161 833 2100. För att få din billiga citat handelsman försäkring och för att få omedelbar omslaget, klicka här