är det bra att spara pengar genom att begränsa natten patientens vistelse

Under de senaste åren förlossningen innebar vistas på sjukhus eller vårdinrättning för åtminstone ett par dagar, kanske en vecka, oavsett om det fanns någon form av komplikation eller behöver titta på något. I dagsläget har dock sker denna process snabbare och det tar inte mycket tid att ha ett barn, där det körs antalet timmar är runt tio. Medicinsk utrustning är platser många av oss gillar att undvika, och så det betyder att vi definitivt inte bryr sig att punga över tusentals dollar bara för att övernatta.

Många alternativ finns för rutiner inom sjukvården för att göra det möjligt för människor att välja att åka hem i stället bo natten, och ofta kommer helt enkelt inte att kräva någon vistelse period. Du kanske har hört talas om öppenvården, vilket är vad detta innebär, eftersom det används ofta idag för små kirurgiska operationer utom då en komplikation skulle kräva tillträde. Vi tenderar att tro att det sjukförsäkringssystem företag arbetar med denna idé bara för att stävja det belopp för medicinska räkningar, men om du har haft en Out Patient kirurgi då du förstår att det kan kosta lika mycket som vanlig procedur som kräver övernattning.

Oavsett skäl för att stoppa folk från att vistas långa tider på sjukhuset, är det ofta undrat vad det gör med en persons totala sjukvården. De som rakt till deras hem efter operationen, fortfarande känner av effekterna av smärtbehandling, kanske inte den bästa domaren för om hjälp fortfarande behövs.

Det finns minst två vyer för sånt här. En är att så länge som patienterna fortsätter att stanna på sjukhuset, kommer de läker som de ska, med kontinuerlig och konsekvent vård för att hålla sin hälsa i gott skick. Det kan dock sägas att om människor ska få det bättre läkning hemma på grund av deras komfort och det faktum att de sannolikt skulle ha nära och kära runt för att hjälpa till med omsorg. De i huvudsak kommer att kunna läka bättre, eftersom många läkare säger, men om de fortfarande behöver vård och kan inte få det hemma det är då du skulle tillåta dem att stanna kvar på sjukhuset.

I slutändan är det avtalet är att överföring av patienter till sin bostad tidigare efter en liten operation inte bara skulle hjälpa till att rädda allas pengar och minska sjukvårdskostnader i många områden, men vanligtvis kommer att bidra till att börja patientens återhämtning. Det finns inga förekomster av ilska när de skjuts för att gå till sin bostad och komma in i sin egen säng, särskilt för dem som inte bryr sig om medicinska procedurer. Det är där de kan vila och återhämta sig för utan kostnad.