vet du vad din försäkring behov är

Någon som just har köpt ett nytt hem kommer att ha fått reda på att deras bolåneinstitutet kräver dem att få åtminstone den minsta försäkringsskydd på sina nya inköp. Dock är det minsta nog för ditt hem, och kommer hemförsäkring du köper täcker dina unika behov? Se till att du väljer rätt försäkringsmäklare är något som är ovärderligt, speciellt en som du faktiskt kan lita på. Så om du är osäker på din politik och din mäklare, varför inte jämföra vad du har vad vi erbjuder. Vi känna sig trygga i det faktum att du kommer att finna vår täckning ger en mer tilltalande sak än din nuvarande leverantör.

Varför håller folk med samma försäkringsbolag för år även när de uppenbarligen inte är korrekt täckta och har förlora sina surt förvärvade pengar för alla dessa år? En av anledningarna till att vi tycker att folk inte byta bolag hemförsäkring är att de bara inte vet bättre. Dessa människor har aldrig riktigt läst deras politik och har precis betrodda sina hem till de öden som vara. Men när de har äntligen en anledning att göra ett påstående de snabbt inser felet av deras vägar. Eller kanske de vet vad deras politik håller men inser inte att det finns något annat där ute. Oavsett anledning är det mycket viktigt att hålla koll på saker när det kommer till din hemförsäkring, i detta ingår att se till att du kolla upp det varje år för att se till att du är ordentligt täckta.

Ett bra exempel på detta är när människor spenderar tusentals dollar ombyggnad sina hem. Vad de kommer att snabbt ta reda på om något går fel är det nya köket de bara sätta i eller tillägg på hemmet inte omfattas. Om du hade läst er politik tillräckligt bra skulle du ha insett att du var tvungen att lägga den nya ombyggnadsarbete projektet till politiken. Detta är dock sällan ett problem med oss. När du tar ut en hemförsäkring med vårt företag vi tar dig igenom det hela steg för steg för att se till att du förstår din politik. Vad mer kommer vi kolla ofta tillbaka med dig från gång till gång för att fråga om våra behov har förändrats.

Eftersom livet förändras så bör din försäkring, och vi är hängivna att förändras tillsammans med dig. Detta innefattar även att lyssna på dina kunder om vad dina speciella behov. Detta är själva anledningen till att vi har många extrafunktioner som du kan lägga till din politik för att se till att din livsstil är täckt. Till exempel kan du lägga till en extra till din hemförsäkring som täcker olyckor som din fot går igenom taket i din attack. Sådana olyckor omfattas inte av din vanliga försäkring, men om du köpt ett äldre hem som inte är så robust som det brukade vara, kommer du vill ha denna extra försäkring. Så, vet du vad din försäkring behov är?