jämföra priser livförsäkring och politik

Många människor funderar räntan livförsäkring för att se om de har råd att få täckning eller öka sin nuvarande täckning. Vi förstår alla vikten av att ha livförsäkring, och vi försöker att göra det rätta för att våra familjer är ordentligt vårdas i händelse av en för tidig död. Ännu viktigare än priserna livförsäkringar, måste vi förstå de olika typer av politik. Det skulle vara mycket lätt att gå vilse i hela livet, Term Life, och universella livet skillnader försäkring. Om du planerar att köpa alla typer av livförsäkringar, se till att du får rätt fördelar för dig och din familj.

Term livförsäkring är just precis det, försäkring som köps för en viss tid. Term Life Insurance priserna kommer att vara avsevärt lägre, men inte springa ut och underteckna en politik för sikt liv ännu. Eftersom det köps för en viss tid, kommer termen livförsäkringar slutar med den angivna tidsfristen om du har träffat dig frånfälle. Det är mycket viktigt att förstå att begreppet livförsäkring inte bygga eget kapital. Detta gör att du kan köpa stora mängder av nominellt värde, men för en låg livförsäkring takt. Det är viktigare att förstå att vid slutet av livförsäkring du inte kommer att få några pengar tillbaka i slutet av perioden. På grund av denna unga familjer tenderar att köpa sikt liv vid lägre livförsäkring takt så att de kan få stora mängder täckning för mindre pengar up front.

Universella livförsäkring priserna är lite högre, men politiken är kvar för resten av ditt liv. Om du gör dina betalningar i tid i politiken inte ut som det gör med begreppet liv. De kan inte avboka din politik oavsett din hälsa. Det är sant att den universella politiken sannolikt kommer att bära en något högre pris än livförsäkring takt, men dina betalningar är låsta vid given hastighet och kan inte höjas för livet i politiken. Dessutom kommer universella livförsäkring kan du öka uppskjuten skatt status. Du kommer också att kunna använda det som säkerhet om du behöver ta ett lån av något slag. Vissa universella livförsäkringar tillåter dig att låna pengar direkt från din politik.

Förhoppningsvis denna artikel hjälper dig att förstå några av de uppgifter, men alltid prata med en försäkringsagent för uppgifter såsom Livförsäkring takt. Livförsäkringar priser beror på din nuvarande hälsa och andra detaljer agenten kommer att be dig. Var ärlig med dem och ge dem möjlighet att forska i bästa möjliga pris för dig och din individuella situation. Försök att inte göra livet försäkring ränta din första prioritet, livförsäkringar priserna inte är huggna i sten, så kontrollera alla dina alternativ innan du registrerar den streckade linjen på någon politik. Tala med många agenter tills du hittar en du kan känna dig bekväm att arbeta med.