ipad försäkring – en komplett guide

Så, efter många månader av väntan har du äntligen lyckats få tag på iPad. Kostar en arm och ett ben (och lite till), ge dig ut i butiken och ta med den hem för att leka med den. Omedelbart du börjar tänka på alla de saker som kan hända till det. Någon kan stjäla den. Det kan skadas. Du kan förlora det.

Oroa dig inte, ganska mycket varje iPadägaren går igenom samma tankeprocess omedelbart efter att köpa en iPad, och flera veckor efter det också. Efter allt du har precis spenderat en mindre förmögenhet på det och det minsta av vatten kan ställa dig tillbaka hundratals pounds.

Det handlar om den tid som folk börjar söka på nätet för iPad försäkring. iPad försäkring är en typ av gadget försäkring, ungefär som mobiltelefoner eller bärbara försäkring. Ett växande antal gadget och besittningar försäkringsbolag erbjuder detta specifikt, medan andra kommer helt enkelt täcka den under sin allmänna besittning försäkring.

Vissa hem innehållet försäkringar kommer också att ge skydd, även om det är viktigt att tala med ditt försäkringsbolag först, innan man beslutar att detta är tillräckligt.

Mest IPad täcker politik försäkra din leksak mot stöld och skador. Dessa är två av de största problemen iPad ägare ansikte. Andra politikområden ger extra skydd mot förlust och en del även ge skydd mot vattenskador.

Det är viktigt att komma ihåg att en hel del skador täcker redan kan tillhandahållas under din Apple-garantin, fastän han har för olycksskadeskydd ger en extra säkerhet mot eventuella framtida problem. Apple har skrivit på ett antal områden som de inte utgör täckning för – till exempel vattenskador – gör det, i många fall, viktigt att ha en försäkring om du vill ha din iPad ordentligt täckt.

Vissa politikområden kräver inte att du underteckna ett kontrakt medan andra gör. Det är inte nödvändigt inte undertecknas ett avtal – och bör inte vara en avgörande punkt över att säga vattenskador skal – men det är alltid trevligt att inte vara bunden till någonting.

Realistiskt sett men du kommer att vilja ha försäkring så länge du har en iPad, så att vara i ett avtal om 12 månader kommer inte att göra en enorm inverkan.

Glöm inte att hålla utkik efter recensioner av de olika försäkringsbolagen innan ett slutgiltigt beslut. Internet är perfekt för detta, och en snabb sökning för iPad försäkring recensioner eller liknande kommer att ta upp några mycket användbara resultat.