vad ska jag ta reda på om förlovningsring försäkring

Att köpa en försäkring förlovningsring, bör en ha alla kvitton och intyg om ringen. Nästa steg inom metoden är att bestämma priset av ringen. En ring bedömning måste säkras för att fastställa kostnaden för ringen. Man kan tänka på att få försäkring förlovningsring arrangeras av guldsmeden själv. Det krävs dock att få rätt information om omfattningen av täckning som tillhandahålls av försäkringar. Kostnaden för förlovningsring försäkring körs, på typiskt, på ca $ 1 – $ 2 för varje $ 100 din ring är värt. Med andra ord, om din ring kostar $ 5000, din förlovningsring försäkring kan kosta någonstans från $ 50 till $ 100 per år.

Så snart bedömas, kan en politik skrivas upp. Policyn täcker normalt ersättning bekostnad av objektet, med vissa företag som levererar kontantavräkning, medan andra hävdar att betalningen ska användas för utbyte. De flesta försäkringar utesluter vårdslös hantering, dåligt som stenar, och handlingar som Gud från sina försäkringar. Varje smycke täckt under politiken måste tydligt beskrivas, och om män och kvinnor vill lägga bitar senare, bör dessa bitar bedömas allra första.

När du ringer om att jämföra täckningen check med din befintliga husägare eller hyresgästen försäkring agent. De skulle kunna lägga en viss ryttare till din policy att bära förlovningsring. Ibland genom att bunta alla dina Försäkringarna i ett företag kommer att förse dig med rabatter som gör det värt mödan. Men inte bara anta att det kommer att bli det bästa sättet att gå. Vissa företag kan inte vara i stånd att ge den typ av täckning du vill ha. En större valfrihet är att gå med ett försäkringsbolag organisation som specialiserat sig på smycken försäkring.

Förlovningsringar är dyrbara saker, vilket är varför det är klokt att undersöka möjligheten av förlovningsring försäkring. Alla möjliga hemska saker kan drabba förlovningsringar mellan böjt knä och altaret, bland dem lossade eller förlorade sten, defekter, eller en skev band. Alla dessa objekt kan vara dyra att reparera, så det är mycket bättre att visas till försäkring för att fixa en dinged ring än att betala för det ur egen ficka.

Vissa företag erbjuder pärla försäkring för lösa ädelstenar som diamant försäkring, trots att andra bara försäkra smycken. Du kommer att kunna hitta armband, halsband, örhängen och ring försäkring, med förlovningsring försäkring är speciellt populär. Uppgifter om tjänster smycken försäkring kan erhållas från försäkringsbolag organisationer och säljare av fina smycken. Som en gemensam regel, försäkringar och bedömning tjänster inte bör köpas från verksamheten trots sålde smycken, utan snarare genom en oberoende byrå.