pekare i att köpa långsiktig vård försäkring

Du har förmodligen svårt att somna varje kväll när du tänker på de problem du kommer att möta när du når din 50-årsdag. Shopping för långa försäkringar omsorg politik kan vara komplicerat, men med tillräckligt med förberedelser, kommer du att kunna få en bra politik till rätt pris.

Alltid shoppa runt. Sitt inte bara där och vänta på ett samtal från försäkringsbolaget och sedan registrera dig vad de ber dig att göra det. Du måste gå runt ditt område och söka efter seriösa företag som säljer lång försäkring omsorg, sedan be offerter från minst tre försäkringsbolag. Varje försäkringsbolag erbjuder olika strategier och kostnader, och du hittar inte två företag som säljer exakt samma funktioner och pris.

Vidta åtgärder endast med ett välkänt företag. Det kan finnas massor av försäkringsgivare som lurar runt hörnet, men du vet inte ens vem den rätta är. Du bör överväga bolagets finansiella stabilitet framför allt, och nästa är det påståenden posten eller erfarenhet. Oroa dig inte du kan söka efter poster via din statliga Försäkringskassan, AARP, och andra företag rating som Moodys.

Betrakta en politik med de bästa funktionerna eller täckning, inte det lägsta priset. Du bör titta på kvaliteten mer än priset eftersom de flesta billiga politik är mediokra. Politik som säljs under det genomsnittliga marknadspriset är misstänksamma nog eftersom de inte kan täcka alla nödvändiga områden inom vården, och försäkringsgivaren kan ha vissa problem.

Det är värt att överväga hjälp från en finansiell planerare eller långsiktig vård försäkring expert för att guida dig genom att hitta ett bra försäkringsbolag och välja den bästa politiken. Det inledande samrådet är oftast gratis, och sedan nästa steg kan göras av proffs. Om du har en släkting eller vän, som har gått igenom långsiktig vårdplanering, kan du be honom eller henne om hjälp och remisser.

Du kan använda koncernens långsiktiga planer vårdförsäkring via din arbetsgivare. Det finns definitivt olika sätt att få LTCI, och det är genom din arbetsgivare. Ofta planerar gruppen är lägre än enskilda politikområden, så att du kan spara på premierna. Du kan fråga din arbetsgivare om hur du kan utnyttja den grupp plan och vad denna politik omfattar.

Tänk på att långsiktig vård är dyrt och kostnaden stiger nästan varje år. Du måste bedöma dina behov på hur troligt du behöver denna försäkring och för hur länge. Du måste veta hur mycket du har råd varje månad för de bidrag och de ryttare som kommer att ingå i den politiken. Köp inte mer än vad du behöver eftersom det finns andra saker som pengarna ska investera för att säkra dina barn och älskade en framtid.

Se till att allt du gjort transaktioner med en agent dokumenteras för att undvika framtida problem. Du bör vara försiktig med försäljningsargument att dessa medel används för att locka konsumenter från att köpa politik. Du bör vara klok och taktfull när man köper denna typ av försäkring.