olika typer av företagsförsäkringar

Med antalet människor som försöker få sig själva etablera sig varje år i tusental, det är oundvikligen fler och fler människor som behöver få någon form av företagets försäkring. Det är viktigt för dessa människor att se till att de i slutändan får rätt typ av skydd. De vill inte betala över toppen för en politik som de inte behöver, men också att de inte vill hamna inte ha rätt nivå av skydd när de kommer att göra ett påstående. Vi har markerat nedan de huvudsakliga varianter av kommersiella politik, förhoppningsvis detta ska hjälpa dig när du gör ditt beslut om vad man ska gå efter.

kommersiella fastigheter försäkringar.

Som namnet antyder, täcker denna typ av politik de byggnader och innehåll i samband med din verksamhet. Med denna försäkring du omfattas för förlust eller skada på företagets egendom till följd av ett brett spektrum av händelser från brand till stöld. Du kan också göra anspråk mot förlust av verksamhet som en följd av skador.

allmän ansvarsförsäkring.

Denna form av skydd kommer att ge dig skydd mot olyckor eller skador som dina kunder har på din arbetsplats. Detta kan vara den viktigaste luckan för om någon av dina kunder har en olycka på era lokaler så finns det en god chans att de kommer att göra ett påstående. Om detta inträffar och du inte har erforderlig försäkring som täcker dig så kan du sluta betala ut tusen pounds.

arbetsgivare ansvarsförsäkring.

Liknar offentligt ansvar, täcker detta dig i händelse av någon av dina anställda har en olycka eller blir skadade samtidigt som man arbetar för dig. Återigen, detta är ett mycket viktigt skydd eftersom det finns alltid en chans att någon har en nedgång och du inte vill vara kvar för att betala notan när de gör en fordran mot dig.

produktansvar försäkring.

Att ta in denna policy innebär att om någon av de varor som du säljer eller ger leder till att kunden har en olycka på grund av en defekt då du kommer att omfattas. Uppenbarligen behovet av denna politik beror på vilken typ av verksamhet du är involverad i. Om du arbetar i en bransch där era produkter har fått liten eller ingen risk så du kanske inte behöver det, men det är alltid bäst att kolla innan det är för sent.

Om du är osäker på vilken typ av verksamhet försäkring då alltid kolla med din mäklare, och de kommer att kunna ge dig all den information du behöver.