förbättrar din täckning med kort sikt sjukförsäkring

Korttidsboende sjukförsäkring är sjukförsäkringen utfärdas för en relativt kort tidsperiod. Det är också kallas kort sikt sjukförsäkring, tillfällig sjukförsäkring, tillfällig sjukförsäkring eller tillfällig hälsa / sjukförsäkring. Kort sikt sjukförsäkring är omedelbar och billigt med minimal emissionsgarantier.

Korttidsboende sjukförsäkring är mycket överkomligt eftersom de flesta planer är omfattande stora medicinska planer men utan alla de extra förmåner som copays för recept och copays för läkare besök som kan vara ganska dyr. Denna typ av försäkring är avsedd för friska människor som är i förändring.

täckning för på kort sikt försäkring

När du köper en kort försäkring sikt hälsa, kan du välja en period av täckning som kan vara så kort som 30 dagar, eller så länge som 365 dagar (beroende på stat). Bäst av allt, börjar tillfällig plan för täckning omedelbart.

Ansök idag och din täckning kommer att påbörjas så snart som imorgon.

Vanligtvis kortsiktiga planer erbjuda täckning upp till sex månader, även om vissa planer kan erbjuda täckning upp till 12 månader.

Du kan och din make är berättigad till täckning så länge du är under 65 år och den erbjuds i ditt tillstånd. Minns Short Term sjukförsäkring är en bra, men inte en ersättning för permanent sjukförsäkring.

Det finns ingen täckning för redan existerande förhållanden, moderskap, eller besök rutin. Även kortsiktiga täckning är väldigt billigt Du kommer fortfarande vill åka runt och hitta en väl känd och välrenommerade försäkringsbolag.

På grund av dess låga kostnader, höga mängder täckning och snabb köpprocessen, serverar kort sikt sjukförsäkring en viktig funktion för vissa grupper av friska människor. Deltids-och visstidsanställda är bland de mest troliga konsumenterna av kortsiktiga sjukförsäkring så många företags planer inte kommer att täcka deltidsanställda.

Många människor som är permitterad eller är mellan jobb kan fortsätta täckning med sin tidigare arbetsgivare under Konsoliderad Omnibus Budget Reconciliation Act från 1985 (COBRA) i upp till 36 månader beroende på omständigheterna, till dess att en ny arbetsgivare plan sparkar i.

Short Term sjukförsäkring är prisvärda täckning som kommer att uppfylla dina behov tillfälligt. Minns Short Term sjukförsäkring är en bra, men inte en ersättning för permanent sjukförsäkring. Om du är på resande fot, antingen från ett hus till ett annat eller från en skola till en annan, är kort sikt sjukförsäkring perfekt för dig.