föräldraförsäkring täckning för studenter

Min fru och jag äger ett litet företag i Florida, och vi måste köpa sjukförsäkring för att täcka vår familj. Vi har fyra barn, två söner och två döttrar. Vår ena dotter har några utvecklings-och hälsoproblem. På grund av dessa problem kommer hon alltid behöver lite hjälp eller vägledning under hela sitt liv. Eftersom vi har ett barn med särskilda behov, våra försäkringspremier kostnaderna är mycket höga. I själva verket kan du hyra en lägenhet med ett sovrum för mindre än vi betalar i månatliga försäkringspremier.

När sommaren började min son och hans vänner fick en lägenhet tillsammans. Han ville inte gå på college direkt efter high school. Istället tog han ett sabbatsår för att tjäna lite pengar och kommer att börja college i januari 2010. Bara ett par veckor efter att han flyttat ut ur vårt hus, blev han mycket sjuk och klagade över svåra smärtor i sidan och magen. När vår husläkare undersökte vår son, sände han oss till en specialist för vidare undersökning. Specialisten körde några tester och gjorde vissa blod arbete i hopp om att hitta problemet, men han kunde inte hitta något fel. Han vill köra fler tester. Om han inte kan hitta något på den tiden, har han en annan läkare han vill min son att se.

Eftersom min son är 19 år gammal, ville receptionist vid varje kontor honom att fylla i pappersarbete och ge dem sitt körkort. När han flyttade in i lägenheten, fick han ett nytt körkort med sin nya adress på det. Receptionists frågade min son om han var närvarande en student eller skulle han gå till skolan börjar i augusti eller september. Han berättade för dem nej, men han skulle börja college i januari.

Räkningarna för varje läkare besök och alla tester lämnades till mitt försäkringsbolag. Till vår misstro påståenden alla kom tillbaka förnekas, och vi visste inte varför. Vår son var säkert inte över åldersgränsen som skall omfattas av vår försäkring. Mindre än en månad efter sin 19-årsdag han blev skadad och vi var tvungna att ta honom till akuten. Med undantag för vår självrisk, var hela räkningen betalas. Varför var den här gången annorlunda?

Skillnaden har att göra med var han bor och om han är en student. Vid den tiden han fick ont, trots att han inte var en elev han fortfarande bodde i vårt hus och vi stödde honom. Tydligen med vår försäkring, om han bor hos oss han har inte nödvändigtvis vara en student, men om han bor någon annanstans han måste vara en heltidsstuderande på en ackrediterad skola. Jag minns inte försäkringsagent förklara detta krav när vi köpte försäkringen

Just nu är vi ansvariga för ca $ 3.000 i räkningar för mottagningsbesök och olika tester. Min försäkringsagent sa att när min son börjar skolan igen och vi kan visa dem en klass schema som bevisar att han tar 12 högskolepoäng per termin, kan vi lägga tillbaka honom på vår sjukförsäkring politik. Tills dess, om min son behöver se en annan läkare, kommer vi att få betala alla kostnader ur egen ficka.