bröllop försäkring få denna värdefulla skydd

Bruden och brudgummen är så glada. De har lagt ned så mycket i planeringen av deras bröllop: Deras hjärtan, pengar och månader av sin dyrbara tid. Naturligtvis är brudar och hållet fokuserade på deras speciella dag-inte på vad som kan gå fel. De har gjort allt för att säkerställa en perfekt dag, men hur alla de saker som inte är i deras kontroll? Antag att någon blir sjuk, sätter en orkan, eller en leverantör går i konkurs. Bröllop försäkring kan skydda din bröllopsdag och ger dig sinnesfrid att allt är täckt.

Vad gör bröllop försäkring för dig? Bröllop försäkring är speciellt utformad för att skydda konsumenten genom att erbjuda ekonomiskt skydd om vissa olyckliga, oförutsedda händelser skulle inträffa under perioden fram till och med bröllopsdagen. Den ger skydd för säljaren insättningar, brudklänning förlust eller skada, problem fotografering och mycket mer. Specifikt kan du få reparation eller utbyte kostnad på klänning eller smoking förloras eller skadas. Du kan få din insättning återbetalas om en leverantör försätts i konkurs eller helt enkelt inte dyker upp. Om dåligt väder (orkan) orsakar att du är bröllopet skjuts upp, kan du få dina contobetalningar återbetalas. Om dina foton är defekt, kan du få ersättning för att sammankalla bröllopsfest att ta nya bilder. Bröllop försäkring ger också möjligheten att köpa ytterligare skador på egendom från fordringar som härrör från själva bröllopet för att skydda paret.

Så, frågar du fortfarande dig själv varför ska jag köpa bröllop försäkring? Enligt en 2009 undersökning av Conde Nast, är den genomsnittliga kostnaden för ett bröllop i USA $ 28.082. Du skulle få en försäkring för att skydda din bil, skulle inte du? Varför inte skydda de investeringar du har i ditt bröllop?

När ekonomin försämras, bröllop fordringar fortsätter att öka. Företagen går i konkurs orsakar många par att förlora sin insättning. Enligt Travelers Insurance, cirka 40 procent av sina fordringar kommer från problem med catering, fotografer och andra säljare. Dessutom, de hävdar att de vanligaste problemen var att säljarna inte kunnat visa upp på bröllopsdagen, plötsligt gick i konkurs, eller upplevt någon typ av finansiella bakslag. Det vanligtvis inte kommer att täcka förluster till följd av en “förändring i hjärtat.”

Det bästa är att denna politik är mycket prisvärd. De kan köpas för så lite som $ 190. De är speciellt anpassade till behoven hos bruden och brudgummen. Och fungerar de bra för stora och små händelser. Så, om du inte har råd att finansiera samma händelse två gånger, kanske du vill överväga detta värdefulla skydd.