undvika kostsamma misstag när man köper bilförsäkring 5 vanliga misstag som kan kosta dig

Om du kör en bil, du behöver bilförsäkring. Detta är en ren och skär faktum. Bilförsäkring, dock, kan vara som en läckande kran, onödigt läcker pengar ur din hushållsbudget. När du handlar för bilförsäkring, bör du undvika dessa kostsamma misstag:

Ett. Se till att du är tillräckligt täckt för oförsäkrade och underinsured bilister. Detta är nödvändigt eftersom även om du inte har gjort något fel i händelse av en olycka, kan den felande föraren fortfarande lämna dig? Hålla påsen? om att föraren har tillräcklig försäkring för att täcka dina skador.

2. Se till att ditt ansvar täckning är lämpligt för risken. Till exempel, gör det meningsfullt att ha $ 300.000 skuldtäckning på ditt hem och bara $ 50.000 skuldtäckning på din bil? Chansen finns, har du en mycket större risk att drabbas av skadeståndskrav mot dig när du kör din bil än att sitta i ditt hus att titta på NFL.

Tre. Se till att din självrisk är lämpligt för risken. Varför skulle du se ett behov av en låg självrisk om du har en lång färdregistreringen av få eller inga påståenden? Huvudregeln är att din självrisk omvänt bör relateras till antalet skador du fil. Ju färre dina påståenden, desto högre självrisk. Om detta inte är din situation, du betalar pengar till försäkringsbolaget i onödan.

4. Var uppmärksam på add-on godsaker försäkringsbolagen erbjuder till en kostnad. Till exempel behöver du inte Vägassistans täckning om du får samma täckning genom en av dina kreditkort.

Fem. Var uppmärksam på de alternativ försäkringsavtal. Den månatliga betalningsalternativ alltid kommer att kosta dig mer än kvartalsvis, kommer kvartalsvis att kosta dig mer än den halvårsvisa, och den årliga kommer att kosta dig mer än halvårsvis. Schemalägg dina betalningar inom de parametrar som kommer att spara pengar utan att skapa en strapats för din familj.

Innan du köper Bilförsäkringar, du är skyldig dig själv och din budget, för att göra några jämförelser shopping. Med intåget av online Bilförsäkringar omedelbar offert tjänster, har jämförelse shopping har aldrig varit enklare. Bara plugga in några siffror, och med ett klick med musen, kommer du att få offerter från de topprankade försäkringsbolag. Handla smart för din auto försäkringsskydd genom att veta de kostsamma misstag att undvika, och genom att handla på nätet.