långsiktig vård försäkring när du behöver det

Long Term Täckning kan hjälpa till att skydda dina tillgångar och ger trygghet som du ålder

När en klient drabbats av en stroke och en annan fick diagnosen cancer, började mäklaren rekommendera långtidsvård försäkring till sina kunder. Långsiktig vård försäkring täcker kostnaderna för den dag in och dag ut vård för personer med en akut eller långvarig sjukdom eller funktionshinder. Många politikområden omfattar endast vårdhemomsorg, men konsumenterna kan nu välja en politik som möjliggör in-hemmet, hospice och hemtjänst vård. Konkurrensen på marknaden har ökat möjligheterna för konsumenten.

varför långsiktiga täckning för alla?

Medan många människor köper långsiktiga täckning för att skydda tillgångar, väljer de också denna politik eftersom de inte vill belasta sina familjer och vill se till att de får bästa möjliga vård för sina pengar.

Canadawide, kan kostnaderna för långvård variera kraftigt från $ 35.000 till $ 75.000 per år. Långtidsvård politik, som bygger på ålder, täckning nivå, och den sökandes hälsa, varierar från ca $ 1.800 till $ 6.000 år. Självklart var du bor kommer att påverka dessa siffror mycket. En långsiktig vård hemma i landet kommer att kosta mindre än i staden.

men behöver jag verkligen långtidsvård?

Om du är i en olycka under din arbetstid år och du blir orörlig till exempel, vad händer med din familj? Eller om dina släktingar är opålitliga eller avlägsen, som sedan kommer att ta hand om dig?

Endast omkring 3% av kanadensarna har långsiktig vård försäkring, men många, många fler behöver det. Typiskt klienter närmar sig pensionen eller med olika sjukdomar, överväga täckning, eftersom de inte vill utsätta sig för statlig sjukvård.

när ska du köpa långsiktig vård?

Men om familjer har en historia av sjukdomstillstånd, rekommenderas att de köper försäkringen tidigare medan politiken är billigare, och de är friska. Vissa människor köper även policies för sina föräldrar eller släktingar för att kanske minska bördan på sig själva.

De flesta mäklare rekommenderar långsiktig försäkring till alla kunder, men kostnaderna gör de flesta av dem förkastar idén. Kunder utan en hel del besparingar tror Medicare kommer att ta hand om dem. Andra tror att deras familjer kommer att fatta om långsiktig vård själva.

Det tar livserfarenhet att visa människor som inte vill acceptera det faktum att de kan bli sjuka.
Som din ålder ökar, försäkringskostnaderna ökar så nu är det dags att ringa din mäklare anser för Long-Term Care Insurance.