jämföra livförsäkring

Skydda din familj är den enskilt viktigaste varje individ kan planera för under sitt liv. Livförsäkring skyddar dig och din familj från ekonomiska svårigheter på grund av dödsfall.
En av det viktigaste att komma ihåg som förälder är att se till att välfärden för dina barn tas om hand i händelse av din död.

Det finns flera typer av Livförsäkring att välja mellan. Det första du måste bestämma är hur mycket täckning du kan behöva.

Ett. Hur mycket kan din familj har råd att betala av ditt bolån eller din hyra om du dör?
2. Hur mycket skuld kommer du lämnar bakom att inkludera saldon kreditkort, billån, studielån, personliga lån etc.?
Tre. Hur mycket årsinkomst kommer din död bort från ditt hushåll?
4. Hur mycket kommer begravningen du önskar kostnad?

När du har bestämt alla aspekter av dina finansiella behov så du kan räkna ut hur mycket liv försäkringsskydd du behöver. Vanligtvis fungerar det ut att vara ungefär en och en halv gånger din årslön. Kom ihåg att ta hänsyn till om du redan har en 401K, CD, aktier, obligationer, eller ömsesidiga konton fond antingen du arbetar eller avsättas för en grundplåt.
Det i grunden finns fyra typer av livförsäkringar som kan tillgodose dina behov.

livförsäkring:

Denna typ av livförsäkring är det billigaste och enklaste av livförsäkringar. Denna livförsäkring intjänar inte några kontanter värde, och är fast på den tid det täcker. Vanligtvis från 1 till 30 år, som kan förnyas. Det lönar sig att mottagaren av er politik ett fast belopp om du passerar inom tidsramen för er politik.

hela livförsäkring:

Denna typ av livförsäkring inte tillfaller ett kontant värde. Den kontanta värdet byggs oftast upp över tiden och har en skatt-uppskjuten basis. Denna typ av livförsäkring är mer acceptabelt att människor som vill ha en grundplåt när de blir äldre, eftersom det har den aspekten kontanta värdet till det. Därför kan du använda en del av den kontanta värdet om det behövs innan du dör för dina barns utbildning eller andra behov som kan komma upp.

universella livförsäkring:

Denna typ om livförsäkring är en mycket flexibel politik och det förräntas. De döden förmåner och premier kan justeras enligt dina livssituationer. Er politik kommer att stanna i kraft så länge som dina pengar värde kan täcka kostnaden för er politik.

variabel livförsäkring:

Denna typ av livförsäkring är för människor som vill ha sin livförsäkring sammanfaller med den finansiella marknaden. Du kan bestämma hur mycket du investerar din politik, därför dina pengar värde kan växa snabbare. Men om marknaden är dåligt då dina dödsfallskapital kommer att vara dåligt.