hur man hittar de bästa flighterna Bilförsäkringar med det bästa företaget

De flesta av oss letar efter de bästa priserna Bilförsäkringar med en topprankad försäkringsbolag. Men hur hittar man det utan att spendera halva ditt liv besöka försäkringskassa eller prata med agenter. Här är ett snabbt och enkelt sätt …

Hur får jag den bästa ränta Bilförsäkringar?

Som en före detta försäkringsagent Jag får ställde denna fråga hela tiden, och varje gång mitt svar är detsamma: “. Handla och jämföra”

Det enda sättet att veta om du får det bästa ränta bilförsäkring för just din situation är att jämföra shop, och det bästa sättet att göra det är att brand upp datorn och handla online.

Det finns ett antal platser där du kan få priser Bilförsäkringar från ett A-företag, och det tar bara ett par minuter att få flera offerter från ett antal ledande företag så att du kan jämföra priser. (Se länkar nedan.)

När du går till en av dessa platser kommer du bli frågad en rad frågor i syfte att anpassa de bud till just din situation. Vissa saker du vill tänka på för att få den bästa ränta Bilförsäkringar är:

* Släppa din kollision och omfattande täckning – Om du har en äldre bil som inte är värt en hel del, kan du släppa din kollision och omfattande täckning. En bra tumregel är om din årspremie för kollision och omfattande försäkring överstiger 10% av bilens värde, överväga att släppa dem.

* Öka din självrisk – Om du gör en massa små försäkringsfordringar, kan ditt försäkringsbolag avboka din försäkring. Så att höja din självrisk med ett par hundra dollar kommer inte bara spara hundratals dollar per år på din försäkringspremie, kan det också spara dig från att få din försäkring annulleras.

* Lägga säkerhetsanordningar – försäkringsbolag ger dig rabatter för att installera stöldskydd och larm auto. Installera dessa enheter inte bara sparar pengar, kommer det att ge dig slappna av i vetskapen om att din bil är mindre sannolikt att bli stulna.

Hur vet jag att företaget jag plockar är ett bra företag?

Försäkringsbolagen betygsatt av olika oberoende organisationer som AM Best, Standard and Poors och Moodys. Tyvärr måste du prenumerera på deras tjänster för att få sin information, och de bara klassens företag främst på ekonomiska kriterier och inte kundupplevelsen.

Om du vill få insidan scoop att ta reda på vilka företag som har den bästa servicen och betala försäkringsfordringar den snabbaste, surfa över till epinions.com. Här får du konsument betyg och recensioner från riktiga kunder som har använt ett företags tjänster. Tro mig, det kan vara en riktig tankeställare.