levande vilja är ett svar på ett problem

För många människor, var Terri Schiavo inför en känslomässig kamp om rätten att leva och rätt att dö. Det utlöste en uppvärmd globala debatten och inspirerade även de mest opolitiska medborgarna att ta ställning.

testamente och levande vilja

Poängen i den omstridda frågan om Florida Kvinnan som låg medvetslös medan hennes man kämpade för att återta och hennes föräldrar kämpade för att fortsätta livsuppehållande är alltför vanligt och allt för att undvika. Det är en kamp som inte behöver hända.

I en levande kommer du kan ge information om vilken typ av beslut som du Wnt att göras i olika situationer, och du kan ange om du vill ha livsuppehållande avslutas, inne eller återkallas om du hamnar i ett slutstadium av en terminal illnes , en irreversable koma, eller en progressiv tillstånd där bördorna av behandling är större än de potentiella fördelarna.

Och i en hälso-och sjukvård proxy som kan ingå i en levande kommer du kan utse någon att göra beslut vård för dig om du inte kan göra eller kommunicera dina egna beslut.

Kort sagt, att skapa ett förskott direktiv för hälso-och sjukvård handlar om att ta hand om dem som vårdar dig. Det är ett sätt att göra randet dina önskemål kommer att hedras och undvika att belasta familjemedlemmar med känslomässig stress för att behöva gissa vad sjukvård beslut som du skulle ha gjort.

Ni människor förväntar sig inte att behöva en avancerad direktiv fram till ålderdomen. Men kritiska sjukvård besluten inte alltid vänta. Alla behöver en levande kommer och de behöver för att göra en lång tid innan de förutse hälsoproblem. Du kan inte tillåta någon att göra beslut vård för dig om du inte kan skriva under papper youirself. Du måste göra ett direktiv vård medan du är behörig.

Varför undviker människor en levande kommer?

Många försummar att skapa Living Wills eftersom de är omedvetna om brådskande fall kan andra undvika det ur en rädsla för att konfrontera oroande frågor. Vi går genom livet tycka att ha så mycket kontroll som möjligt över våra kroppar och våra sinnen. Skapa en levande kommer innebär överväger en förlust av självständighet och oberoende som vi alla värde. Så att tänka på att vara i denna typ av kognitiva tillstånd är mycket oroande, mycket ångest upphetsande. Det representss verkligen hjälplöshet, extrem utsatthet och en förlust av kontroll. För att inte nämna att överväger dyig innebär en förlust av anslutningar till alla våra nära och kära.

Tänkande aboutr döden tar också upp svåra filosofiska frågor som många människor är rädda för att tänka.

en levande kommer inte överväger arbetsoförmåga

Många människor upplever disconfort när man tänker på ämnen som döden och diability. Men diskutera dina önskemål med nära och kära och dokumentera dem i en levande kommer att ge sinnesfrid till alla inblandade.

Face it rakt, och tvekar inte att diskutera det. Målet är att få allt avgöras i förväg.