hemförsäkring och beredningar orkan

De våldsamma vindar, regn och storm skador från orkaner kan ödelägga samhällen och orsakar miljarder dollar av förstörelse. Förlusterna från orkaner i år har överträffat det från nästan alla andra naturkatastrofen i år. Risken att ditt hem och ägodelar kan vara enorma och du verkligen bör överväga försäkringsskydd för orkan skador om du bor i ett område som är utsatt för risk för orkanen. Liksom försäkringsskydd men det finns andra åtgärder du kan ta för att förbereda, och minimera skador på din egendom och risk för din familj som orkaner pose.

Eftersom den atlantiska orkansäsongen i juni och fortsätter genom till slutet av november finns det en betydande del av året under vilken du bör vara på något sätt för orkan hot. Några av preparaten nedan kommer att krävas av försäkringar, andra inte, men är ändå till hjälp för dig och din familj. Några av dem kanske till och med kunna få ner ditt pris försäkring som försäkringsbolaget erkänner att du är säkrare än du annars skulle vara och är därför mindre benägna att göra ett påstående.

framställas

Först av allt bör du vara bekant med villkoren i din försäkring och eventuella katastrofer beredskaps-och insatsplaner de har. Dessa kommer att hjälpa dig när det gäller att katastrofen slår eller du befinner dig i behov av att göra ett påstående.

Om du tror att du kan behöva evakuera ditt område, bör du kontakta berörd myndighet innan handen för att veta vad dessa krav kommer att bli. Du bör ha en plan formuleras i förväg och om det finns skyddsrum i närheten där du ska veta var de är och hur man får dem.

Håll förnödenheter såsom mat, vatten, bensin, bärbara radioapparater och batterier lagras någonstans säkert så de kommer att vara tillgängliga för dig i nöd. Flera ficklampor med extra batterier bör inkluderas. Kopior av viktig identifiering och försäkring dokumentation skulle också vara användbart i vissa situationer för att påskynda ansökningar i händelse av att utbredd förödelse uppstår. Medicinska förnödenheter såsom aspirin och aspirin gratis smärtstillande, antacida, bandage, gasbinda och desinfektionsmedel är också användbara.

Medan försäkring är ett mycket viktigt steg du bör ta för att skydda dina ägodelar och familj i händelse av katastrof, det finns många andra saker du kan göra för att förbereda sig för situationen också.