ha en överblick över Medigap försäkring plan

I Förenta staterna 18% människor huvudet för att ha en Medigap plan tillsammans med Medicare ursprungliga planen. Nu vad exakt är Medigap plan i verkligheten? Det är inte annat än en enkel policy för att täcka upp alla luckor som skapats av ursprungliga Medicare planen för att fylla upp de luckor som är ouppnådda av det ursprungliga som i sjukhussäng avgift, andra sekundära avgifter och utgifter och etc. men en Huvudsaken är att du måste komma ihåg är att du inte kan ansöka om en Medigap försäkring plan om du inte har en ursprungliga Medicare planen. Och dessa planer enbart styrs av privata organ. Men reglerna är gemensamma som ska följas av alla försäkringsbolag som kommer att sälja Medigap planer sjukförsäkring.

Om du vill vara en del av denna plan sjukförsäkring för att komplettera din ursprungliga Medicare planen då måste man registrera ditt namn i del A och del B i den ursprungliga Medicare planen. Du kan få en Medigap plan på en garanterade emissionen basis under den öppna registreringen period, som börjar inom 6 månader roterande 65 eller inskrivning i Medicare Part B vid 65 år eller äldre.

Det finns 12 Medigap planer, märkta A till L. Av dessa planer som erbjuds innan de 2006 ändringarna trädde i kraft, bara H, I och J erbjöd receptbelagda läkemedel täckning. De tre planerna har en självrisk samt coinsurance att täcka 50 procent av läkemedelsförmånen. Var och en av planerna hade också en betalning mössa för läkemedelsförmånen, med J planen mössa sättas högre än både H plan eller jag planerar. Om du var inskrivna i någon av dessa tre planer före 2006, är du berättigad att behålla den. Någon inskrivning i Medigap efter 2006 inte kan få receptbelagda läkemedel täckning genom Medigap.

Den Medigap plan A är den mest grundläggande plan medan planer BL erbjuder varje sak som är på planen A tillsammans med lite extra täckning för varje av dem. Å andra sidan Planer KL erbjuder reparationsservice liknande planer AJ, men kostnadsfördelningen för de grundläggande fördelarna är på olika nivåer. Den Medigap planerar B genom J erbjuder några extra fördelar. Men det finns vissa människor som vill ha extra förmåner som erbjuds av planer B genom J och är beredda att betala mer för dem. Dessa planer omfattar alla de grundläggande fördelarna med Plan A. Och tillsammans med att de också ger lite extra förmåner som är mycket användbart. Även Medigap planer AJ även betalar för de första tre liter blod du kan behöva varje år, vilket är helt utesluten från ursprungliga Medicare planen. Å andra sidan Medigap planer B genom J även omfattar sjukhus självrisker för varje ersättningsperiod, som vanligtvis sparar dina pengar om du behöver stanna på sjukhuset.

För duktiga kostnader vårdhem det är sant att han Original Medicare betalar alla för de första 20 dagarna i varje ersättningsperiod.