grundläggande bilförsäkring information till invånarna i Ohio

Om du kör en bil i Ohio, är du i uppdrag att bära Bilförsäkringar. Detta är inte frivilligt, det är något som lagen kräver att du har. Bortsett från detta, du också måste vidta åtgärder för att skydda din ekonomi. Före att kunna köpa en försäkring, måste du veta vad som krävs för Ohio.

Staten lag i Ohio kräver att alla bilister att bära kroppsskada ansvar täckning samt skador på egendom täckning. Skulden minimum för detta är 12.500 dollar för varje person som är inblandad i olyckan. Det minsta värdet per olycka är på 25.000 dollar.

Skada på egendom Ansvar har minst 7.500 dollar för skador av andra människors egenskaper. Detta är också vad som täcker kostnaderna för juridiskt försvar ifall någon bestämmer att stämma dig.

Alla som kör i Ohio måste ha Property täckning skadeståndsskyldighet att axla kostnaderna för en olycka som leder till förstörelse av någon annans egendom.

Det finns andra valfria försäkringsskydd såsom de för oförsäkrade (UM) eller underinsured (UIM) bilister. Du har inte mandat att ha dessa men du måste ta hänsyn till dem i fall du vill att bättre skydda de tillgångar som du har.

För att sammanfatta, här är de täckningsnivåerna som Ohio State lagar kräver sina förare att ha. Du behöver kroppsskada ansvar täckning, kränkning alternativet täckning, Egendomsskador Ansvar täckning, och medicinska kostnader eller nedgrävning täckning. Den lägsta nivå som krävs för medicinska kostnader täckning är 5000 dollar.

Om du väljer den oförsäkrade bilist täckning får du mellan 100.000 och 300.000 dollar för varje person som lider fysiska skador och som har att betala medicinska avgifter på grund av kollisionen.

Tänk på att innan du köper någon form av auto försäkring i Ohio, måste du först försöka få insurance från så många företag som möjligt. Jämför kostnaderna för sin politik och nivåerna täckning som du får i utbyte. Få offerter är väldigt lätt om man gör det på nätet. Du fyller helt enkelt i ett formulär om dig själv och du kommer omedelbart att få en offert uppskattning. Det hjälper att kontakta en representant bilförsäkring så att du är bättre medveten om vad du kan se fram emot från politiken. Om du fortfarande osäker på hur man ska gå från detta, göra lite mer forskning på nätet. Det finns gott om tillgängliga källorna.