ansvarsförsäkring vaccinera ditt företag från kostsamma mistakes_

Som frilansande professionell, får du betalt dyra pengar för att höja värdet på organisationer genom tillämpning av kunskaper, kompetens och kunskap.

De belöningar och erkännande fäst med frilansar ta också längs stora avtalsenliga ansvar och ett antal affärsmässiga risker. En försummelse, fel eller försummelse att uppfylla villkoren i ditt avtal kan leda till en klient som lider ekonomiska förluster och stämma dig för skador. Det spelar ingen roll hur flitig eller erfaren du är – ingen människa är immun från att göra misstag!

Att vara involverad i en vårdslöshet rättegång är stressande och kan visa sig vara en enorm börda på sina ekonomiska resurser. De advokatarvoden s och betalningar ersättning (om du är ansvarig) kan stöta på hundratusentals pounds beroende på typ av fordran. Så det absolut nödvändigt att du har tillräcklig ansvarsförsäkring för att förhindra att ditt företag utplånas. Kom ihåg, som regissör kan du inte gömma sig bakom slöjan av inkorporering om vårdslöshet ansökan görs mot dig …. domstolarna kan också jaga dina personliga tillgångar!

Vi på ProfessionalIndemnityInsurance.Co.Uk är specialister på att tillhandahålla omfattande ansvarsförsäkring täcker för små företag och konsulter frilans. I samarbete med Royal & Sun Alliance har vi utvecklat skräddarsydda åtgärder för över 100 yrken och yrken till mycket konkurrenskraftiga priser. Så om din oturen att skära lite dålig kod, publicera en felaktig uppsättning av förvaltnings konton eller ge dålig HR råd du kan lita på våra ansvarsförsäkring politik för att skydda dig, ditt rykte och din framtid.

Om något går päronformad vår pi försäkringar kommer inte bara betala lagstadgade avgiften som krävs för att du ska försvara ditt rykte, kommer de även täcka eventuella ersättningar för skador orsakade av era försumliga handlingar. (Upp till politiska gränser naturligtvis). En viktig del av vår politik är att de erbjuder gratis retroaktiva hölje för att skydda dig mot krav från tidigare projekt. De omfattar också åtgärder av eventuella underleverantörer kanske du anställer. Med premier från bara £ 165 per år, varför inte få en billig ansvarsförsäkring offert idag och vaccinera ditt företag från hotet av misstag!

Ansökan om ansvarsförsäkring från oss är snabb och problemfri. Faktum är att du kan få försäkrade omedelbart, via denna hemsida, genom att följa några enkla steg. Vårt vänliga team av rådgivare finns också till hands måndag-fredag ??från 9:00 till 5:00 i fall du har några frågor. Ring dem på 0870 752 5455 eller e-post info@professionalindemnityinsurance.co.uk