bilförsäkring rabatter för kvinnor

Dessa dagar, att en kvinna är stor. Du får balansera arbete och familjeliv som aldrig förr, och du får mer och mer jämställdhet med män på arbetsplatsen. Plus, en del statistik om säkerhet och sådant fortfarande partisk till förmån för kvinnor, vilket innebär att det ibland finns fler bilförsäkring rabatter bara för att du är en kvinna. Här är några av de rabatter som du kan räkna med att få om du har två X-kromosomer.

För en sak, får du förmodligen en billigare basnivå bilförsäkring än en man med ett liknande fordon, ålder, och färdregistreringen. Eftersom statistiken visar att kvinnor är vanligtvis i färre olyckor, och att de oftast får färre fortkörningsböter, försäkringsbolagen i allmänhet betraktar kvinnor som mindre riskfyllt att försäkra än män. Detta är inte att säga, naturligtvis, att du kommer att få bättre priser varje gång än en man eller att du kommer att kunna få billigare försäkring priser om du har flera biljetter eller olyckor på din post, men med ett ganska fläckfritt förflutet är din försäkring kommer att börja billigare än en mans.

Massor av kvinnor är på egen hand ett tag nu innan de gifter sig eller flyttar in med en partner. Om du är i denna situation och behöver köpa hyresgästen eller husägare försäkring tillsammans med din bilförsäkring, kan du förmodligen få en rabatt för att köpa två från samma företag. En sak att tänka på är att rabatten inte nödvändigtvis kan komma ut av din bil försäkringspremier. Vissa företag kommer att ta en bit av av både premier, och en del kommer att ta en heftier rabatt av antingen husägare försäkringspremie eller bil försäkringspremie. Hursomhelst, kan du dock spara genom att försäkra flera objekt med samma försäkringsbolag.

Ju längre du håller den ren drivande post, alltför, desto mer kommer du spara på bilförsäkring. Många bilförsäkring rabatter baseras enbart på din drivande post. Även om du har ett par märken från dumma saker du gjorde som tonåring, men kommer de att blekna bort ditt rekord i ett par år. Om du har haft en ren rekord för mer än tre år, kan du räkna med att få några ganska stora rabatter på din bilförsäkring. Dessa rabatter är inte bara tillgängliga för kvinnor, naturligtvis, men de blir lättare och lättare att hitta för många kvinnor som behöver hitta sätt att spara på sina premier bilförsäkring.