saker att göra för prisvärda husägare försäkringspremie

Ett antal rekommendationer minska dina priser kompromissar faktiskt kvaliteten på täckning du njuta och är därför inte tillrådligt. Du kan dock enkelt betala mycket mindre utan att sänka kvaliteten på din täckning om du känner till och använder de rätta tipsen. Följande är rekommendationer som inte kommer att lämna dig med otillräcklig täckning …

Du minskar din premie hemförsäkring genom att genomdriva åtgärder som kommer att göra ditt hem mer katastrof-bevis. Bortsett från att se till att du har allt på plats för att skydda mot brand och inbrott, är följande rekommenderas för olika platser …

en. Du kommer att njuta av överlägset skydd mot vind skador med en storm slutare.

b.. Du kommer också att gå bättre i blåsiga orter med en tyngre takmaterial.

c.. Eftermontering ditt hus som ett försvar mot jordbävningar.

d.. Torra ben på träd kan lätt orsaka skador som leder till skadeståndskrav. Se därför till att du avbröt alla torra eller döda lemmar på träd på din fastighet.

e. Du kommer också att göra bra om du planterar dina träd på ett säkert avstånd från din strukturer av många skäl. Ett träd kan hjälpa inbrottstjuvar och deras filialer kan också falla av och skada en del av ditt hus. Beroende på vilken typ av takmaterial du använder, kan detta också sänka dess hållbarhet.

f. Ett brandsäkert hem exteriör kommer att få ner dina premier. Att ha saker som är helt brännbart eller att stöd förbränning nära din byggnad kommer att få dig att betala dyrare premier. Lika lätt som det ser ut, kommer att skära ned buskar och behålla dem upp till tio meter från din strukturer hjälper sänka dina priser. Detta beror på hur brandsäkra ett hus är går långt i att påverka vad det kostar att försäkra att huset.

g. Installera särskild säkerhets-och brandskyddssystem som övervakas dygnet runt är ett smart drag. Inte bara kommer du få en stor rabatt, kommer du också att känna sig mer säker med tanke på att ditt hus hela tiden övervakas. Trots de besparingar detta kommer att locka varierar från ett försäkringsbolag till ett annat, kan du förvänta dig att få ner din ränta hemförsäkring med så mycket som 25%.

Din agent kommer att säga andra saker som du kan göra för att se ditt hem är en lägre risk att ditt försäkringsbolag.

Det är också viktigt att kontrollera om den rabatt du får motiverar kostnaden för att använda rekommendationerna. Du kommer att spendera mycket mindre på hemförsäkring om du genomför dem.